| Mariposssa a întrebat:

Salutare! Am o problemă pe care nu știu cum aș putea să o rezolv, pentru că este cam de mult timp. Fratele mamei nu a mai fost văzut de nimeni din anul 2009. Ultimul lui domiciliu era în Fântânele, Arad. Primii ani nu l-a căutat nimeni, pentru că era genul de om care se izola, mai singuratic de fel, iar dacă dădea de belele contacta familia, sau venea acasă la bunica. Cel mai mult a lipsit 2 ani. Ce aș putea să fac acum, să îl găsesc? Dacă îl declar dispărut la poliție, ar putea să mă ajute cu ceva? Sau a trecut prea mult timp pentru a mai da declarații? Vrem să îl găsim, fie el viu sau mort, dar măcar să știm unde este, sau ce s-a întâmplat cu el. Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!

1 răspuns:
| lpavel a răspuns:

Niciodata nu e tarziu sa dai o persoana disparuta, dar asta nu inseamna ca politia imediat va incepe cautarea lui ca in filme laughing
il vor pune in datele politiei iar daca din intamplare politia va da de el cand il va legitima din diferite motive numai atunci vor vedea ca el de fapt este dat disparut si numai atunci va va contacta ca este gasit! Deci sansele ca politia sa-l gaseasca sunt aproape de zero! Ai sanse mai mari cu afise pe strazi cu poza lui sau pe net!