| Pinkcat23 a întrebat:

Sine si-a facut bradul? dau fundita la care scrie mai frumos. happy kiss

Răspuns Câştigător
| Ibrahimovic a răspuns:

Da, l-am impodobit cu parintii mei. happy
Mai mult de atat ce pot spune... laughing

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sine nu si a făcut?

| zurick a răspuns:

L-am făcut duminică și mai aveam nevoie de o ghirlanda de bucurie așa c-am mai cumpărat sclipiri de Crăciun. După am mâncat pizza și bineînțeles că a intrat și popa neinvitat da nu i-am dat nimic că-i criză laughing Doar glumeam.
Îți doresc Crăciun fericit alături de cei dragi și multe împliniri

| SimonaCristina a răspuns:

Eu am impodobit bradul pe 20 decembrie, ca intotdeauna. happy

| Rakanishuu a răspuns:

Mie mi-l aduce Mosu'.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam ce fel de răspunsuri profunde aştepţi?
Da mă, eu l-am făcut.

| Didishorr a răspuns:

Eu l-am facut sambata. Pa. Funda?

| Dubi19 a răspuns:

Bună, eu cu familia mea am impodobit un braduț frumos! A fost o atmosfera plină de iubire, de bucurie. Eram alaturi de tatal meu care tot incerca sa fixeze bradutul, mama mea care ii ridica pe fratii mei ca sa ajunga sa pune globulete pe bradut! A fost frumoas, la laptop am pus colinde si toata casa rasuna parca a sarbatoare, totul era in armonie si noi toti ne intelegeam asa de bine, zambem si ne imbratisam de fiecare data, parca sa ne demonstram ca suntem atat de buni impreuna!
Suntem 5 in familie si fiecare a avut o fundita de ornament pe brad, si fiecare a pus intr-un colt! Apoi am imbracat bradul in beteala, si a abundat in globulete aurii! Instalatia a facut din bradul nostru un brad de vis care parca astepta sosirea Mosului! In cele din urma toti ne-am asezat in salon la prajituri si ceai, asa ca de noapte buna!
Craciun fericit alaturi de cei dragi ai tai iti doresc!

Întrebări similare