| diaconuclaudiu a întrebat:

Spuneti-mi si mie glume de spus prietenilor gen,,ce dinti frumosi ai, imi place atat de mult culoarea galben! dar sa fie inventate de voi! multumesc! funda

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Doar să vă bate ti joc stiti? Cu ce sint vinovati cei care au dintii strimbi? Sau galbeni, astea sint defecte din nastere, dacă voi vă bate ti joc de aceste persoane, îi deprimati m ai rău decit sint ei deja, chiar nu vă găsiti altă activitate? Asa de mult vă place cind umiliti omul? Ce rău v a făcut el sau ea că este o persoană cu handicap? Voi dacă a ti fi in locul celui de care vreti să face ti misto, v ar convenii? Să zică altii despre voi, că ave ti dinti de cal, strimbi, utîti galbeni, aparat dentar etc, cum v-ati simti voi? Ce a ti face voi in astfel de situatii?

| diaconuclaudiu explică (pentru CristiDinBucuresti):

Cu prietenii mei imi permit sa vorbesc urat la fel cum fac si ei! ne jignim in gluma!

| Miruna1405 a răspuns:

Ce dinti de drujba ai, si afara e frig in casa e la fel sa vi la mine sa mi tai si mie lemnele laughing. Asta mi-a venit in minte big grin

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Miruna1405):

Cei care i si bat joc de defectele si de handicapul altuia, nu merită nimic, sint oameni de 2 bani, care nu merită să îi bagi in seamă, si românii asta stiu cel m ai bine să fure, să insele, si să rîdă de altii, ei nu se văd că sint m ai nenorociti decit cei handicapati, rusine să vă fie, nu ave ti in cap nimic, nu sinte ti buni de nimic, darcum vede ti vreun om cu dizabilitati, atunci imediat vă vin in minte batjocurile, si glumele umilitoare, nu vă gindi ti că poate ve ti ajunge ca ei, handicapati?

| Miruna1405 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Stai usor, nu imi bat joc de nimeni si nu rad de nimeni mai ales de cei cu prbleme. Eu am spus in gluma, credeam ca o gustati ca pe o gluma. Nu o lua in serios happy

| diaconuclaudiu explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu-mi bat joc de defectele nimanui, nu cred ca tu n-ai facut in viata ta o gluma de tipul asta cu cineva apropiat!

| Miruna1405 a răspuns (pentru diaconuclaudiu):

Exact Claudiu.

| Stian_Seba_1998 a răspuns:

Duma zilei laughing) smug " Daca intr-un acvariu sunt 4pestii, 2 se ineaca cati mai raman" tongue