Suferi de labilitate psihica. Sunt și eu așa, doar că nu gelos, eu urăsc lumea, da nu pe toti.
Aceeași zodie sunt și eu.
Ar trebui sa faci o vizita la un psiholog.
Cred că și de la anxietate poți să fii așa + o stare de iritate, furie. Parca și cei cu ADHD sunt așa, depinde de mai multi factori.
Dacă ai 2 mâini, 2 picioare capul pe umeri, vezi, auzi asta este CEL mai important!
Cea mai buna palma pentru hateri este sa le arăți ca ai reușit! La romani Capra vecinului este BOALA Nationala! Orice ai face romanul comentează! Și dacă ai Rolex pe mana si conduci un Bentley sau Rolls Royce romanu tot se găsește sa fie hater si sa comenteze ceva! Destabilizarea vine si din atitudinea celor din jur care iti induc o stare de nesiguranță!
Ignorați! Total! Pe sistemul Câinii latra Ursul se oprește, face o excepție si le-o da si lor la ■●i€!
Citat din filozofica melodie a celor de la BUG MAFIA!
Https://youtu.be/kgQ8wCrFYFY?si=IaQpSbogzjbitVVY
Dedicație pentru HATERI! IN GENERAL!
Nu are nici o treaba zodia. Esti asa pentru ca ai un anumit tip de temperament si personalitate. Ai nevoie sa iti gasesti metode sau activitati care combat obiceiurile toxice.
De exemplu eu sunt lenes de fel. Asa imi este firea. Insa am observat ca atunci cand imi notez undeva ca trebuie sa fac un lucru, de obicei il duc pana la capat. Asa ca imi trec in telefon la notite, tot ceea ce ar trebui sa fac in viitorul apropiat. Sau am mai observat ca am mai mult spor la munca, atunci cand ascult muzica, sau atunci cand sunt in zile mai energice.
Si eu sunt tipul care nu prea duce planul pana la capat si adesea ma ocup de mai multe de o data si nu termin nimic. Si aspectul asta il reglez tot din tabele, notite, task-uri notate undeva, etc. Daca nu am chef, pur si simplu incep cu cel mai usor task pana cand imi intru in ritm. Eventual mai pun o muzica pe fundal.
Ideea e ca ai nevoie sa-ti gasesti metode care sa functioneze pentru tine.
Noi suntem persoane energice si creative de fel. ne schimbam repede dispozitia in cautarea "lucrului perfect". Si iubim sa ne facem siesta. Asta ne caracterizeaza pe noi. Dar suntem nevoiti sa ne ajustam dupa lumea din jurul nostru. Asa ca suntem nevoiti sa gasim metode pentru a ne face partea noastra de treaba.