| enchanted a întrebat:

Sunt oameni care se aduna in casele lor si se roaga fara sa mearga la o biserica, cult si adunare, doar in casa. Ce credeti despre acesti crestini? sunt pierduti sau este bine asa? traiesc fara televizor si fara nimeni decat cu fratii de credinta.

4 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Fiecare răspunde în faţa lui Dumnezeu pentru faptele sale. Nu este bine să-i judecăm, iar dacă activităţile lor nu afectează în mod negativ comunitatea din care fac parte, totul e ok.
Dragi români, dezobişnuiţivă să vă uitaţi peste gardul vecinului. Avem atâtea de îndreptat în curtea noastră... încât numai grija vecinului nu trebuie să o mai avem.

| baru a răspuns:

Salut. Pe mine personal nu ma deranjaza. Atata, timp cat nu fac prosti, cat nu ma imfluenteaza intr-un, mad sau altul, nu pot sa-i condamn, direct si personal. Dar, daca o luam, ca si atitudine, nu este normal si nici sanatos. Nu pot sa-i jignesc, nu pot sa-i condamn, dar nu as lasa, pe nimeni apropiat mie, sa li se alature. Intradevar, este democretie, dar se pare ca nu prea bine inteleasa Eu nu pot intelege acesti oameni, dar nici nu ma voi chinui, vreodata sa- i inteleg. Fiecare, se manifeste in felul lui. Dar, aici, mai conteaza si nivelul fiecarui individ in parte. Asa se spune: Cine se seamna se aduna. Pa

| gigiro a răspuns:

Dupa parerea mea, sunt fanatici. Eu cred ca fiecare are dreptul sa aiba propria credinta, dar cand cineva te ingradeste( fara tv, numai cu fratii si surorile.), nu mai e libertatea credintei. Sunt contra.

| brosu a răspuns:

Cine suntem noi să îi judecăm pe ei?
Dacă nu ne deranjează şi nu ne impun nimic, de ce vrem să ne băgăm în viaţa lor?
Se vorbeşte despre intimitate, despre libertatea de a alege drumul în viaţă, despre drepturile omului...
Eu nu spun că e bine sau e rău, cred doar că au luat o decizie importantă pentru viaţa lor.