Tehnologia mă ajută să supraviețuiesc,ideea e cum o folosești,am găsit cursuri de engleză,IT,cum sa slăbesc, mă ajută mereu, eu pe Facebook, tik tok, Instagram, WhatsApp le folosesc că sa produc sau că să învăț
Ne face mai fericiti, ne distreaza, ne bucuram de ea, nu ne face sclavi deloc, putem invata multe. Acum 50 ani in afara sa alergi pe maidane nu prea aveai ce face.
Depinde cum o foloseste fiecare! in general ne ajuta foarte, foarte mult! Liberi n-as zice ca nu are nici o legatura cu libertatea dar ne este de mare ajutor unora iar altora mai putin dar asta nu inseamna ca ii face sclavi!
Depinde cum o folosesti, cine o foloseste, in ce scopuri si ce tip de tehnologie se foloseste.
Depine cum este folosita. Daca e folosita pentru comunicare, sursa de informatie, ne face mai liberi. Daca e folosita peste masura, prea mult timp, si fara sa aduca un plus de valoare vietii, atunci mai degraba ne face sclavi.
Depinde de noi oamenii cum suntem de fel și cum am putea folosi un telefon și în anume ce până la urmă cine le butoneză, scroleză, zilinc "nu noi"?