anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Three in one!
1. De ce se spune ca un om fara vicii, este un om fara virtuti?
2. Savarina, eclerul sau ambele?
3. Cat de mult trebuie sa gandesti, inainte sa actionezi? Cand stai prea mult pe ganduri, nu inseamna ca esti in dubii cu abilitatile tale? Mi se pare o mare pierdere de timp, asta vine de la o persoana care nu gandeste prea mult inainte sa actioneze si esueaza destul de rar, in orice situatie (n-am parte de noroc).hee hee Sunt fericita, ce sa mai! glumeam... dar care-i faza cu "omul prost e cel mai fericit om "? unul inteligent, mereu va sti ce sa faca sa devina fericit, mai tarziu sau mai devreme.
Un citat "the problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence". Voi ce credeti despre citatul asta?
Bonus.
You black ass?

7 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

He! He! Cine zice asa ceva? Eu cred ca daca nu are vicii are virtuti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gresesc cu ceva daca raspund numai la punctul 2?
Imi place la nebunie savarina, zemoasa, dulce, imi place sa o savurez mult timp, sa-i simt gusturile suave pe limba, s-o adulmec nenumarate minute in sir, yammmiiiibatting eyelashes tie iti place eclerul? tongue

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Oamenii inculti sunt mai fericiti (desi eu as folosi termenul de mai linistiti si mai impacati cu viata nu mai fericiti) deoarece nu prea realizeaza in ce lume traiesc, viata in general si nici nu-i intereseaza ce si cum dar tocmai din aceasta cauza majoritatea oamenilor inculti se pot caracteriza ca atare (tarani) deoarece au niste cunostinte generale destul de limitate si dupa cum spuneam majoritatea dintre ei nici nu-i intereseaza si tocmai asta ii face ignoranti, faptul ca nu-i intereseaza sa invete ca pana la urma nimeni nu se naste invatat dar invetam pe parcurs.happy

| anonim_4396 explică (pentru Jυsтℓσяγ):

A fi incult sau prost, nu-i tot aia. La prima intrebare nu mi-ai raspuns.

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

1. N-am uizit niciodata sa se spuna ca un om fara vicii este un om fara virturi + de asta n-are niciun sens, este o aberatie.

2.Ambele; ce intrebare mai e si asta?

White ass, a problem nigga?

| anonim_4396 explică (pentru Jυsтℓσяγ):

Abraham Lincoln a spus-o.
Eu ma gandesc ca nu cumva sa se refere la faptul ca, fara sacrificii indiferent ce-ai face si din placere chiar, nu o sa reusesti prea multe in viata.
E cu subinteles a doua intrebare.
No problem, you still a black arsehole.

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate daca cauti sa citesti mai mult despre viata ce a avut-o vei intelege si de ce considera asa.Fiecare persoana vorbeste si gandeste in functie de experientele acumulate in viata sa pana la un punc (cel al mortii), vorbeste in functie de ce a invatat si ce a inteles din acele experiente.Numai bine.