| MistarGoGu a întrebat:

Totusi cât de retardați sa fie unii reprezentanti ai acestei nații cât sa arunce cu pietre intr-un tren nou abia cumpărat de CheFeReu?
Vorbesc de rama Alstom Coradia atacata cu pietre la Chitila!
Chestie vazuta pe net la știri!
Ferească Dumnezeu!

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

De ce te mai miri?

| MistarGoGu explică (pentru RAY):

Ma gândeam ca în 35 de ani după Revoluție poate totuși am evoluat ....am ieșit din peșteră! Se pare ca NU!

| RAY a răspuns (pentru MistarGoGu):

Tot primitivi au rămas, bine nu toți

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Atata timp cat pedepsele sunt cu suspendare, e clar ca nu exista nici un fel de repercursiuni.
Ba unii mai devin si vedete cat se plimba pe la tribunal si sunt dati la TV.

Sa urmariti si video-ul, ca sa intelegeti in ce tara traim.
https://www.bzi.ro/......eo-4280318

| Dismally a răspuns:

Asta se practica de peste 20 de ani si in toata tara. Asa se distreaza unii, aruncand cu pietre in tren si o vor face in continuare pentru ca nu patesc nimic. Pe astia nu ii poti educa, nu ii poti convinge cu vorba buna, dar daca prinzi cativa si ii bagi in puscarie, se vor potoli si ceilalti.

| MistarGoGu explică (pentru Dismally):

Omoară o beizadea dilie 2 tineri și ne punem întrebarea cât va sta în pușcărie CREZI ca niște giboni cu IQ cât talpa de la opinca se sperie de câteva luni sau 1 an de închisoare în extrema situație când Militia i-ar prinde în flagrant?
Poate au chef de o cazare moca la Rahova și nu știu cum sa obțină una!

| LisaJulie a răspuns:

Te referi la protestul de aseara?

| MistarGoGu explică (pentru LisaJulie):

Nu! La bombardametul cu pietre asupra achizitiei Hi-Tech de la CheFeReu rama electrica Alstom Coradia *( trenul între București și Brașov )! A fost bombardat cu pietre la Chitila parca! Jalnici reprezentanți ai rasei umane!

| Ambivert a răspuns:

Așa suntem noi ca popor nu e vorba de rasa umană, noi nu prea suntem umani ci inumani! Eu mereu am zis cum suntem, dar na, nu suntem toți le fel deși noi gafam cam des.

| Cresta a răspuns:

Sunt multi. Nici nu-ti inchipui. Trag in orice tren, nu se uita la cat de nou este. Nu aleg pe acest criteriu. E sport national: trag in tinta in miscare. Toate trenurile au geamurile sparte. Doar presa a scris despre trenul cel nou.
Pe "sportivii" astia daca i-ai duce la antrenament, sa faca un sport serios, s-ar plnge de prea multa munca, de conditii, de antrenori. Dar ca distrug ceva facut din banii intregii natii, nu conteaza. Nu conteaza nici ca ar putea rani pe cineva din interior. Ei, "se distreaza".
In cei peste 30 de ani de la "eliberare" romanii au involuat.

| MistarGoGu explică (pentru Cresta):

Dacă Militia ar face ceva razii prin locurile știute unde ataca gibonii ăștia am avea forța de muncă pentru autostrăzi! Eu i-as pune 6 luni sa dea la lopata și târnăcop pe un șantier sa vezi ce biceps o sa facă!

| Cresta a răspuns (pentru MistarGoGu):

Corect!

Întrebări similare