Foarte multi dintre noi au auzit de-a lungul meselor sfaturi si indemnuri cum ca n-ar trebui sa mai manance atat de repede, dar sigur nu se compara cu doamna din acest clip:
Ai putea sa mananci o friptura imensa in mai putin de 3 minute si sa dobori un record mondial?
Nu pot sa mananc lent, am o lingura pentru ciorba din vremuri mai maricica de inox desigur nu lemn care e foarte utila la mancat si termin in vreo 9 minute masa.
Nu ma grabesc.Savurez mancarea.Dar daca este ceva pe gustul meu, ma servesc si cu a doua portie.
Nu are importanta daca manci rapid si ce manci, daca bagi zahar in tine poti manca si in 10 minute tot otrava e
Si eu mananc foarte repede, dar nici chiar ca femeia aia... ea se forteaza si risca sa se sufoce sau sa ii fie rau de la bucatile nemestecate de mancare...
Imi ia o jumatate de ora pana termin
De fiecare data cand merg la cineva si pune masa eu mereu sunt ultima
Intotdeauna cand mananc cu sora mea ea termina prima, iar eu termin dupa vreo 5-10 min...mai ales ca ea in 5 min a terminat
Incet..nu ma grabesc pot sa-mi fac rau la stomac si nu e bine, mananc cat se poate de normal zic eu.
RoooneyThePuf întreabă:
anonim_4396 întreabă: