| eliaclodia a întrebat:

Unde arunci hainele, jucariile, cartile sau alte lucruri vechi, dar inca bune, de care nu mai ai nevoie?

Răspuns Câştigător
| Trolli a răspuns:

Daca vrei le poti pune aici: http://www.lucrurigratis.ro/

Eu am mai donat.

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca le pun in recipientul pentru haine care merg la saraci le iau tiganii si le vand la talcioc, prefer sa le arunc la gunoi sau le-as da unui amarat daca as stii ca merita.

| mona a răspuns:

Le donez la cine are nevoie de ele

| anss23 a răspuns:

Despre lucrurile mai masive,cum ar fi mobila sau covoarele, nu stiu ce sa spun, dar hainele, jucariile si cartile le poti da unor oameni saraci, sau daca vezi niste cersetori pe strada le poti da niste haine etc.Si jucariile le-ai putea dona unei case de copii.

| Chαяtreux a răspuns:

Le dau cuiva care chiar are nevoie de ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu chiar le donez, le dau copiilor, oamenilor saraci care au nevoie.Mie asa de mila de ei, niste copii, si guvernul nu face nimic..Las' sa stea acolo...

| simina96 a răspuns:

Buna! Le donez copiilor saraci.

| eliaclodia explică (pentru simina96):

Pai de unde ii iei sau unde lasi lucrurile?

| simina96 a răspuns (pentru eliaclodia):

Le donez cand mai vin la noi in scoala persoane voluntare care se ocupa cu chestia asta.Am mai vrut sa le las undeva intr-o institutie, dar se pare ca nu am reusit.Imi trebuia nu stiu ce certificat semnat prin care sa se vada ca sunt sterilizate lucrurile, ceva de genu.

| HappYdaYGroparuL a răspuns:

Nu ar fi mai frumos, sa le donezi la copiilasi saraci, care se se bucure de ele!

| eliaclodia explică (pentru HappYdaYGroparuL):

Problema e unde le lasi. Si daca ai obiecte mari:mobile vechi, dar bune, covoare?

| HappYdaYGroparuL a răspuns (pentru eliaclodia):

Sau poti dona la rude mai sarace sau la cine vrei, rogi pe cineva sa te duca cu masina la un centru desta. Si daca nu le folosesti, de ce le lasi in casa sa se strice si niemeni nu lea folosit decat sa te duci si sa le donezi. Faci o fapta buna!

| muzicadepoveste a răspuns:

De ce? Casa le iei tu? Atunci du-te la tomberon si baga mana acolo.

| Alexia777 a răspuns:

Le donez copiilor care au mare nevoie de ele.