| AlexValentinn a întrebat:

Vi s-a intamplat vreodata sa porniti de la 0, de ex sa aveti o perioada in care sunteti singuri, nu aveti nici prieteni, nici iubita, nici job sau sa faceti bani, pur si simplu sa bateti pasul pe loc. Incepeti sa va reveniti, va gasiti anturaje/cercuri numeroase cu persoane foarte ok va distrati maxim, va faceti si iubit/iubita, va luati un job/faceti bani si urcati in varf, simtiti ca nu va mai poate opri nimeni, sunteti fericiti, stima de sine e la cote maxime, totu merge exact cum ar trebui, si dintr-o data booom, din varf picati la poalele muntelui, prietenii v-au parasit, iubita nu mai aveti, job nu mai aveti, bateti iar pasu pe loc, practic, iar ajungeti in punctul 0 si trebuie sa o luati iar de la capat. Ati trecut prin asa ceva? Daca da, cand ati inceput sa va ridicati ati pornit la drum cu aceeasi atitudine sau cu atitudine diferita, iar cand ati ajung in varf, rezultatele au fost diferite fata de prima oara?

3 răspunsuri:
| Yuoia a răspuns:

De cate ori!

| Drimmero a răspuns:

Dupa liceu am pornit de la Km 0 cu totul, de atunci am inceput sa lucrez, de atunci am inceput sa cunosc si mai multe persoane, de atunci mi s-au deschis ochii mai mult, practic am intrat in paine cu totul. Rezultatele se vad, eu unul sunt mandru de mine, am tot ce mi-am propus, cu siguranta daca as ajunge in punctul in care nu va mai fi la fel si trebuie sa o iau de la capat, o voi face.

Daca esti doborat la pamant, incerci sa te ridici, in multe cazuri ai si reusit sa te ridici, totul e din mentalitate.

| Naty1 a răspuns:

Am început de la 0 de două ori si tot nu sunt sus încă, dar aia e.
Ce trebuie sa stii e ca ce urca repede coboară la fel de repede asa ca e indicat sa fi călit ca sa nu iti pui streangu de gât.