| itscloudyoutside a întrebat:

Vi se pare normal ca un profesor sa aiba favoriti si, in general, doar pe ei sa ii laude?

Răspuns Câştigător
| χZαнαяєℓ a răspuns:

Bună!
Nu este normal, dar majoritatea profesorilor sunt aşa. Şi l-a mine s-a întâmplat să fiu favorită şi nu mi-a plăcut senzaţia. Adică nu eram egală cu toti nici o dată. Dar asta doar că acea profesoara a avut-o şi pe sora mea ca elevă.
Baftă!

6 răspunsuri:
| rap4us a răspuns:

Este normal, dar nu este normal sa ii desfavorizeze pe ceilalti. La noi favorita profilor a fost jignita de toti baieti si insultata pentru ca nu voiam ca ea sa fie sefa clasei. Auzind asta, diriginta si ceilalti profesori au ridicat o scoala intreaga pentru ea.
Aaa, sau mai era... M-am batut odata cu fiul profei de romana si mi-a facut scandal si diriginta il favoriza pe acel baiat (el m-a provocat si nu sunt singura lui tinta)

| SweetCandies a răspuns:

Nu mi se pare normal dar mie mi s-a intamplat si asta doar pentru ca acea profesoara a fost diriginta fratelui meu.

| Liviutz98 a răspuns:

Nu, deloc, este discriminare, Dar totusi, daca ei raspund mult mai mult decat ceilalti colegi, e cam normal, ca sa il incurajeze, dar ar trebui si pe ceilalti... Dar totusi, daca are merite mai mare, lauda e mai mare... Funda?

| JustinFanEu a răspuns:

Nici mie nu mi se pare normal! si noua ni se intampla in clasa si favoritii nici macar nu sunt cateodata facuti pe drept. azi profa de franceza a laudat-o intruna pe colega noastra ca a folosit un verb de clasa a 7-a si noi suntem a 6-a si ca ea e mai buna si cica a folosit dictionarul si nu stiu ce si ea de fapt a folosit google translate.nu mi se pare corect, dar nici nu ne putem impune.