Bună!
Nu este normal, dar majoritatea profesorilor sunt aşa. Şi l-a mine s-a întâmplat să fiu favorită şi nu mi-a plăcut senzaţia. Adică nu eram egală cu toti nici o dată. Dar asta doar că acea profesoara a avut-o şi pe sora mea ca elevă.
Baftă!
Este normal, dar nu este normal sa ii desfavorizeze pe ceilalti. La noi favorita profilor a fost jignita de toti baieti si insultata pentru ca nu voiam ca ea sa fie sefa clasei. Auzind asta, diriginta si ceilalti profesori au ridicat o scoala intreaga pentru ea.
Aaa, sau mai era... M-am batut odata cu fiul profei de romana si mi-a facut scandal si diriginta il favoriza pe acel baiat (el m-a provocat si nu sunt singura lui tinta)
Nu mi se pare normal dar mie mi s-a intamplat si asta doar pentru ca acea profesoara a fost diriginta fratelui meu.
Nu, deloc, este discriminare, Dar totusi, daca ei raspund mult mai mult decat ceilalti colegi, e cam normal, ca sa il incurajeze, dar ar trebui si pe ceilalti... Dar totusi, daca are merite mai mare, lauda e mai mare... Funda?
Nici mie nu mi se pare normal! si noua ni se intampla in clasa si favoritii nici macar nu sunt cateodata facuti pe drept. azi profa de franceza a laudat-o intruna pe colega noastra ca a folosit un verb de clasa a 7-a si noi suntem a 6-a si ca ea e mai buna si cica a folosit dictionarul si nu stiu ce si ea de fapt a folosit google translate.nu mi se pare corect, dar nici nu ne putem impune.
anonim_4396 întreabă:
わたなべ久美子 întreabă: