| FonAfon a întrebat:

Voi ce părere aveți despre 5G?

Răspuns Câştigător
| FirePaladin a răspuns:

Eu sper să nu ajungem în stadiul de al proba datorită nivelului ridicat al frecvenței sale și al radiației emise. Chiar dacă nu mulți o să îți zică asta, sunt destui oameni de știință (de pe tot globul) care au studiat 5G și au constatat că are un nivel extrem de ridicat de radiație și că e cancerigen. În plus, nici măcar tehnologia wireless de acum și 4G nu sunt total inocente. Spre exemplu, sunt oameni care au raportat că încheieturile lor de la mâini sunt iritate și asta după ce au folosit brățări fitness cu wifi. Și mai sunt sute de astfel de exemple.

11 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Iti spun dupa ce il voi proba.

| Dismally a răspuns (pentru FirePaladin):

Care oameni de stiinta si ce radiatii? Realizezi ca este vorva de unde radio? big grin Oamenii respectivi sunt absolut cretini, s-au iritat de la brata nu de la wi-fi.

| FonAfon explică (pentru Dismally):

Dar nu trebuie să-l probezi. Nu este înspre binele tău.

| Dismally a răspuns:

"Arme cu frcventa 5G" or folosi in imaginatia ta, iar oamenii aia de stiinta despre care vorbesti sunt niste nulitati - asta daca exista cu adevarat. Cand o sa gasesti un stiudiu adevarat facut pe un numar mare de subiecti si pe un termen decent sa-mi spui si mie pana aunci sa taci.
PS: Daca este asa cum crezi tu ar trebui sa fugi pe o insula pustie pentru ca deja esti "iradiat" de unde radio similare big grin

| Diatomit a răspuns (pentru Dismally):

Studiul adevarat, cu numar mare de subiecti, live si in direct, se va face pe oameni ca tine si ca noi toti. Termenul... cat rezista fiecare. La Conferinta Europeana 5G 2019 s-a spus ca e imposibil de precizat ce efecte asupra sanatatii are tehnologia 5G, deoarece inca nu este complet functionala. Detalii se pot citi aici: https://digitalsurvivor.uk/......xperiment/

Insa in acelasi timp, companiile de asigurari, cu Lloyd's in frunte, refuza sa asigure bolile legate de tehnologia 5G. Link: https://principia-scientific.org/......illnesses/

Nici azbestul nu era toxic si cangerigen acum zeci de ani. Nici radiografiile nu erau nocive, se faceau intr-o veselie si in timpul sarcinii. A, si nici fumatul nu era daunator. Dupa ce altii au platit scump, s-au mai trezit oamenii. Asa facem si acum pentru ca ne e teama sa renuntam la iluzia de confort psihologic care ne conduce viata? Mergem (aparent) inainte si vedem noi cand si daca dam cu capul? E atata informatie, doar sa nu vrei, nu gasesti. Sunt grupuri dedicate, sunt chiar si studii, daca asta cauta si cer oamenii. Exista informatia, cititi, folositi gandirea critica si trageti propriile concluzii! Dar nu dormiti in papuci, cu telefonul in mana!

| Dismally a răspuns (pentru Diatomit):

Sunt oameni care cred cu convingere ca Pamantul este plat si sustin ca au si dovezi stiintifice, sunt oameni care sustin ca exista "reptilieni" sau ca lumea este condusa de masoni... Nu stiu de ce ma mai mira unii care se tem de undele radio si nu realizeaza ca suntem permanent inconjurati de ele big grin Daca aveau un efect negativ il vedeam deja.

| FonAfon explică (pentru Dismally):

Și faptul că mereu suntem înconjurați de unde radio este o problemă. Și s-au văzut efecte negative, dar probabil au pățit-o alții, nu tu...

| Diatomit a răspuns (pentru Dismally):

Aici nu vorbim doar de unde radio, ci si de unde electromagnetice. Dar chiar nu e de mirare ca sunt unii care nu fac diferenta, ai dreptate. Apropo, tu stii ca exista boli specifice operatorilor radar (unde radio)? Una dintre ele poate fi cancerul de inima, foarte rar in randul populatiei, dar intalnit mai des in cazul acelor operatori radar. Recent, un copil de 5 ani s-a stins din aceasta cauza. Dar sa ne prefacem ca nu exista nicio legatura niciunde, e mai usor de inghitit si ignorat.

Si undele ca undele, dar conteaza frecventele. Si testul timpului nu l-au trecut nici 2G, nici 3G, nici 4G. Nu rasufla usurat, nu ai de ce. Uite ce spune stiinta despre undele radio inca de acum ani buni:
In May 2011 the International Agency for Research on Cancer (IARC) evaluated cancer risks from radiofrequency (RF) radiation. Human epidemiological studies gave evidence of increased risk for glioma and acoustic neuroma. RF radiation was classified as Group 2B, a possible human carcinogen. Further epidemiological, animal and mechanistic studies have strengthened the association. In spite of this, in most countries little or nothing has been done to reduce exposure and educate people on health hazards from RF radiation. On the contrary ambient levels have increased.

Informatia e luata din studiul acesta, care poate fi citit pe indelete:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5504984/

Interese sunt peste tot, iar noi, oamenii, nu parem pregatiti sa discernem nimic. Mai mult decat un act de putinta, pare o lipsa de vointa.

| FonAfon explică (pentru FonAfon):

Și nu da „ignore" în locul unui răspuns.

| MarianBayat a răspuns:

Salut! Si mie si prietenilor mei ne place f f f muult 5g in special cu prune dar si cel cu vanilie si menta. Funda?

| FonAfon explică (pentru MarianBayat):

Cum să existe 5G cu prune sau cu vanilie?

Întrebări similare