| Domexd209 a întrebat:

Voi la ce vă uitați pe Netflix? Merita sa ai cont și să te uiti? Are documentare bune? Că asta mă interesează cel mai mult.

1 răspuns:
| Furnicuta000 a răspuns:

Are multe documentare din toate domeniile. Eu ma uit la un film la 2 zile si aleg ceva din ce apare pe prima pagina (de obicei apar filmele si serialele noi). Am descoperit ca spaniolii fac niste filme si seriale misto (thrillere, drame, mai multe genuri au, le iese foarte bine) dar gasesti din toate tarile posibile. Oricum nu te astepta sa gasesti tone ca la noi in Romania sunt disponibile mai putine decat sunt in SUA sau alte tari. Eu platesc 50 si ceva de lei si pot sa ma uit pe 2 televizoare in acelasi timp. Am avut si abonamentul de 30 lei dar se uita si mama pe contul meu si de multe ori ne nimeream in acelasi timp. Daca esti singurul care se uita eu zic sa-ti iei ala de 30 lei.
Chitrele o sa spuna ca gasesti filme si pe google piratate dar pe Netflix e mult mai usor sa te uiti, deschizi tv ul, nu ai reclame, opresti cand vrei si cand revii ai filmul de unde l-ai lasat, ai subtitrari la orice si chiar dublari (ca nu cred ca vrei sa te uiti la un film indonezian fara subtitrare)