Este la moda o asemenea stire.Si au cam uitat ca vin sarbatorile.Pentru rating.
de ce te uiti la alde cotet tv si f e i s b u c i? Ai la dispozitie History, Viasat, Travel, HBO, iar pe net nu te obliga nimeni sa te uiti pe rahaturi gen facebook sau vov baz, libertatea etc.
Eu n-am vrut sa-i zic numele)))ehh. fata putea s-o faca daca vroia.mai prosti au fost aia ca au pus pozele
Si pe mine ma enerveaza lumea care crede ca numai de sarbatori trebuie sa fii bun, numai de sarbatori trebuie sa ne abtinem de la rautati sau alte cacaturi. Asa e lumea, daca te feresti de ei nu ai treaba.
N-am zis ca numai de craciun.ma refeream ca macar de craciun.
Noua nu ne place, dar tara te vrea prost, asta e cert.Programele sunt facute sa nu mai gandesti ci sa te zgaiesti la fetiscane jumatate goale care debiteaza prostii si zambesc tamp sau cocalari cu lantul gros si masina tunata care nu stie sa vorbeste corect romaneste(sic!); iaca-ta modelele de la care se inspira mai mult de jumatate dintre tineri. Facebook-ul este o oglinda a realitatii crude...
Dacă nu-ţi convine ceva în legătură cu facebook-ul, atunci de ce-ţi mai pierzi vremea pe el? Şi dacă e de Crăciun ce?
Ce oameni...
Ca sa am eu chef.....sa stau pe facebook.ce ***? si daca s-ar transforma in redtube tot as intra in ciuda ta.
Iar eu nu ţi-am impus să nu mai intri pe facebook.