| frumusica206 a întrebat:

Vreau sa stiu cum o invoci pe Bloody mery si cat mai multe informatii despre ea dar cand o invoc vreau doar sa o vad nu sa ma omoare.Deci toti copiii din clasa de la mine spun cespre spiritul asta si ca toti spun ca au fost batuti de ea si ca un baiat a spus ca a atins-o pe aia.Mi-e frica sa o fac dar daca m-ati incuraja si mi-ati da mai multe informatii poate mi-ar i de ajutor.D-atimi cat mai multe raspunsuri cat mai repede ca nu mai am rabdare vreau sa o invoc acum dar mi-e frica mai ales cand Iuliana o colega mi-a spus ca prietena ei a invocat-o pe Bloody Mary si dimineata au gasit-o parintii ei moarta plina de sange cu-n cutit infipt in cap. Fundita

2 răspunsuri:
| mariuseu12 a răspuns:

Cel mai sigur si mai bine lasa.te de cacaturi de astea nu conteaza ce spun colegii tai...tu ar trebui sa tii la sanatatea si viata ta nu la ce zic ei. chiar daca vor zice ca esti lasa sau alte chestii nu fa sa ceva ca dupa ai sa regreti amarnic asta daca va mai avea cine sa regrete. stiu ca astea numa incurajari nu sunt tongue da sunt de un mil de ori mai bunebig grin

| WiKiPoKidgs a răspuns:

La ora 00.00 te duci in fata oglinzii (sa nu fie lumina in camera) si spui de trei ori Bloddy Mary. A, inca ceva :nu e adevarat ce iti spun colegiihee hee. Mi se pare o gluma proasta.

Întrebări similare