| Insomnii a întrebat:

1.De ce cand te desparti de cineva de cele mai multe ori ancepi sa spui despre acea persoana cuvinte urate cu care ai toate sansele ca sa o faci sa se simta prost sau sa o ranesti?
2. Vi s-a intamplat asa ceva?

3 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Da,mi s-a intamplat, dar numai dupa ce mi-am dat seama ca si-a cam batut joc de mine, ca m-a amagit cu o dragoste falsa.Deci,nu degeaba il uram.

Acum,una e sa-l mascaresti cu cele mai bune prietene, si una e sa incepi sa starnesti barfe in semn de razbunare.
A doua varianta e deja meschina si nu o recomand nimanui.

In rest,confesiunea,chiar insotita de plansete si injuraturi, pareri de rau si altele, le agreez si chiar sunt binevenite cand ai nevoie sa te desparti definitiv de imaginea gresita ce ti-a creat-o cel care te-a mintit, te-a facut sa suferi.

| ana_2556 a răspuns:

Incepi sa spui lucruri urate despre acea persoana ca intr-un fel sau altul sa ajunga la urechea lui si sa il faci sa se simta prost. faci asta pentru ca ori te-ai despartit de el pentru ca te-a ranit si acum vrei sa te "razbuni" verbal, ori te-ai plictisit de el dar totusi nu vrei nici sa fie cu alta. Prin vorbe urate care sa ajunga la urechea lui inca iti faci simtita prezenta in viata lui. daca nu ai mai simti absolut nimic pentru acea persoana atunci intervine indiferenta, si implicit cand te mai intreaba cineva ceva de el, spui ceva de genul : Nu am mai auzit nimic de el. sper sa ii fie bine. Indiferenta indica absenta sentimenteleor, nu furia, supararea sau ura. De la ura la iubire e un singur pas happy take care

| deea_9894 a răspuns:

Buna. o iau pe rand :1.Aici intervine frustrarea si orgoliul... inuma iti spune in continuare ca il iubesti pe respectivul dar u stiind ca nu ai cum sa mai fi cu el incerci din tot posibilul sa faci ceva sa inlaturi acea iubire, neputand distruge acest sentiment pur incerci sa il transformi in ura cautandu-i defecte sau din orgoliu incerci sa il faci pe el sa creada ca ai trecut peste, ca si u poti fi rece si aroganta, ca pentru tine nu a insemnat asa de mult pecat crede el.

2. Da, si e normal, majoritatea oamenilor trec prin asta.
Spers sincer sa te fi ajutat. Scuza-mi greselili de scriere happy Mult succes XOXO