Foarte mic, lungimea penisului este egala cu dublul vârstei, la Varsta ta 36 cm
Asta te pasioneaza pe tine la 18 ani, in loc sa-ti desavarsesti studiile, sa capeti prin citit sau prin alte mijloace o cultura generala solida, respectabila?
Sunteti o generatie de ratati. Eu la 18 ani nici nu stiam cum arata o femeie goala, in vremea mea. Sunt un barbat matur acum cu foarte multi ani peste tine si sunt bine si din punct de vedere sexual, dar mai ales din punct de vedere al pregatirii.
Mda, Aveți dreptate.
Crede-ma, chiar daca sunt (poate) catalogat ca o persoana care da raspunsuri dure, aspre - eu in clasa a XII-a invatam pe rupte. Atunci cand am dat eu BAC-ul era un examen mult mai serios decat acum. Era denumit examenul maturitatii, iar intre clasa a X-a si a XI se dadea examen de treapta. Nu erau meditatii, nu exista ideea de cautam pe internet. Citeam operele, rezolvam culegeri la matematica.
Sexual? Eu m-am culcat cu o fata la 23 de ani si a fost foarte bine. Din pacate eu nu am beneficiat de educatie sexuala de la tatal meu, deoarece el nu putea duce mai mult decat ziua in care traia. Am citit, atat cat am putut si am invatat pe parcurs. A venit apoi experienta cu fosta mea sotie care a insemnat foarte mult pentru mine.
De aceea. fii atent la ceea ce ai de facut acum: liceu, BAC, facultate, eventuale oportunitati. Daca ti se potriveste o cariera militara, fiind un domeniu de activitate cu un grad de siguranta ceva mai mare - nu ezita!
Bafta si sper ca nu te-am suparat!
ZagoLeeZ întreabă: