Fiecare organism e diferit. Mie de exemplu imi scade pofta de mancare, deci slabe sanse sa ma ingras. Nu te poti ingrasa de la ac... ele doar iti dau pofta de mancare, sau iti scad pofta de mancare. Acum depinde de tine cat mananci.
Buna si eu le-am folosit acum cateva luni, si nu pot spune ca am slabit, dinpotriva am pus 1-2 kg! dar in primele zile aveam niste dureri de cap insuportabile, si ameteam foarte mult, odata ce m-am obisnuit cu ele, mi-am revenit.acum depinde si de organismul fiecarei fete, dar nu cred ca e in regula ca cineva sa slabeasca de la ele, ar trebui sa consulti un doctor, ca sa te sfatuie, si eventual sa-ti de-a alte anticonceptionale potrivite pentru tine.
Daca slabesti de la anticonceptionale nu cred ca e bine. Er trebui sa mergi la doctor sa iti recomande altele.
Mai nu stiu daca a slabit cineva de la Yasmin, dar sa stii ca nu au acelasi efect la orice persoana, depinde de organism, unele se ingrasa altele slabesc si unele raman cum sunt, pentru asta trebuie sa te consulti cu un medic ginecolog si iti va prescrie ce este bun pentru tine, sper sa iti fie de folos ce ti-am raspuns
Eu abia le-am inceput.si am citit pe net ca unele (destul de multe) au slabit de la acesc AC.
Deci astept impresii de la fete care l-au folosit.