| MeMonaIoana a întrebat:

Acum vreo luna un coleg se tot deadea la mine dar mie nu imi placea de el asa de mult. de curand am auzit ca ii place de o fata mai mica cu 2 ani din scoala pe care o cunosc si eu. nu stiu de ce am impresia ca sunt un pic geloasa sau nu stiu nu prea ok cu toata chestia. credeti ca de fapt mie imi place de el, e pur si simplu competitie sau ce altceva e? dau FUNDA :X

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Cazul clasic in care ajungi sa VEZI un baiat doar cand nu mai este interesat de tine.E logic,in mintea ta, desi l-ai refuzat, el a ramas oftand resemnat si plangand in taina pentru tine.
Acum ca vezi ca a ...indraznit sa-si duca viata normal mai departe, te simti lezata si nesigura in farmecul si calitatile tale.
E doar orgoliul tau personal la mijloc, sunt sigura.Ca sa te asiguri si tu, uita-te bine la el, maine.Crezi ca a inceput sa-ti placa? Vrei sa te tina in brate si sa te sarute?
Daca raspunsul e NU,clar,doar orgoliul tau a avut putin de suferit. Daca raspunsul e da,e mai grav, inseamna ca nu stii ce vrei si acum o s-a cam suferi.
Dar, continui sa cred ca are de suferit doar orgoliul tau.Nu-i rau, asa inveti sa pierzi cu zambetul pe buze!

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ai prea multa prostie in capul tau si ar trebui sa iti spui tu asta, daca e cu alta nu ar trebui sa iti pese ce face el doar nu ai vrut nimic atunci lasa omul sa isi vada de viata lui tu de a ta si cu asta basta nu e greu deloc sa generalizezi miscarile vietii.

Răspuns utilizator avertizat
| ReMusS a răspuns:

Pai iti sugerez ca sa ii spui in fata ca il iubesti si ca sa nu mai sa se dea la aceaa cu 2 ani mai mica decat el big grin