Cu siguranta ca toti am prefera o situatie ideala in care nici nu am fi nevoiti sa ne gandim la o asemenea intrebare insa in anumite situatii din diverse motive se mai accepta.
Daca as afla ca ma inseala i-as rupe picioarele...glumeam
nu sigur ca nu mi-ar place...trebuie sa ai ceva la cap sa accepti sa fi inselata
In nici un caz nu as aceept sa fiu inselata si mereu patesc asta dar poate depinde si de situatie
Eu nu as accepta poate l'as ierta odata, bineintzeles depinde ce explicatii are cat tin la el, daca il iubesc, mai ales sa am si copii cu el cu siguranta odata l'as ierta pentru ca e urat ca un copil sa creasca fara unu din parinti. Si se poate nici sa nu aflii cand te inseala, este vorba aia "barbatul te poate insela si cu tine de mana", multe prietene de-ale mele spune si ce daca ma inseala oricum tot la mine se intoarce, asta asa e, dar daca o femeie inseala barbatul el face spume ca e zdreamtza, dar ei daca inseala iti spune ca tot la tine se intoarce, un barbat daca are ocazia sa se culce cu alta femeie rar refuza.
Buna. Cu siguranta ca nu as accepta asa ceva, ce d-zeu ori eu ori ea?
Sunt sigura ca nicio femeie nu ar accepta asa ceva.
Nu Mai Cred In El Cand Spune Ca ma Vrea Inapoi . Ca'i e Dor De Mine.Ca'i e Dor de Noy. Ca Plange dupa mine ca plange dupa noi2.Nu-l cred, dar totusi eu l-am intrebat:"Plangeai Cand Ma InseLaT?
Nu normal ca nu as accepta.nici-o persoana nu cred ca isi doreste lucrul acesta, dar se intampla foarte des.`
E o intrebare cam stupida, asa dupa tine cam ce fata crezi ca ar accepta sa fie inselata? nici1 iti zic eu. sa facem niste exceptii la ceic asatoriti, sau sa aiba si copil)
Nu asi acepta daca aud ca aseara m-a inselat dar iubi meu m-a inselat acum 4 ani si eu am aflat de curand.Si tot impreuna suntem. Sper sa nu mai faca asa ceva.
Intrebarea este exclusiv pentru fete? sau merge si la baieti, daca ar accepta/ierta? Daca merge atunci iti spun ca eu as cam decapita-o :p si mai mult ca sigur ca si ea mi-ar face la fel , lol
Noi amandoi, avem firi deosebit de puternice dar cu toate astea, reusim sa ne intelegem perfect.
Nici eu nu as accepta sa fiu inselata, dar cum nu mi-am inceput viata sexsuala si baiatu ar avea pofta de ceva l-as lasa sa se duca la altele
kristyna_6557 întreabă:
tpu_ank întreabă:
farcry444 întreabă: