| opersoanae a întrebat:

Ajutati-ma va rog mult...Sunt in clasa a 12-a si in urma cu cateva luni eram de servici in scoala si cazusem cu o fata mai mica cu 2 ani, ea e in a 11-a, iar de atunci m-am indragosit de aceasta fata si nu stiu ce s-a intamplat cu mine, eu nu eram asa timid dar de cate ori o vad as vrea sa-i spun ce simt si ca tin mult la ea dar ea si-a facut un prieten care e in clasa cu mine si as vrea sa-i spun ca o iubesc dar efectiv ma trec niste emotii de cate ori o zaresc si o evit si stiu ca nici asa nu am de castigat. Va rog, dati-mi un sfat, nu stiu ce sa fac, as vrea sa fiu cu ea dar pur si simplu nu am tupeu sa i spun, efectiv ma pierd cand o vad, si mi-e ciuda ca tare as vrea sa-i spun cat de mult tin la ea dar nu stiu ce sa mai fac Parca cineva mi-a facut vraji, parca m-a fermecat, o visez noaptea, cand o vad simt ca ma topesc, e o senzatie naspa din cauza ca ea crd ca nici nu are habar... simt ca ea e fata pe care o iubesc si o doresc, nu mai vreau pe altcineva si as vrea sa ma ajutati va rog mult! Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| HereToHelp a răspuns:

Incepi sa porti conversatii cu ea, continua cand e cazul cu chestii fine. Mai devreme sau mai tarziu, daca iti place de ea, o sa iasa la lunina si treaba asta tongue

6 răspunsuri:
| Vvistula a răspuns:

Te ai indragostit, nu e bine laughing O chemi in oras ce sa faci, dau ii spui cand o vezi singura sa nu mai fie si altii ca atunci e si mai greu si nu incerca pe facebook ca nu rezolvi nimic.

| corbulalbrosu a răspuns:

Transmite-i si ei exact acest text, asa cum l-ai transmis si noua.Alt mod de a afla nu exista si ti-o va sufla un altul mai indraznet, mai tupeist.

| T0T a răspuns:

Ar trebui macar pe facebook sa intri in vorba cu ea, sau sa incerci intai sa ii dai niste semne. Oricum la un moment dat ar trebui sa vorbesti cu ea.

| SkyPilot a răspuns:

Daca are prieten, o lasi in pace. Daca tu o iei de la altul, te va lasa si pe tine pentru altul.

Răspuns utilizator avertizat
| DumitruAndreea a răspuns:

Am trecut si trec prin ceva asemanator.Eu te-as sfatui sa incerci sa-i dovedesti ceea ce simti, caci nu stii cat timp mai ai.INCEARCA! N-AI CE PIERDE DACA O FACI!