E absolut normal!
Nu stiu de ce ti s-ar putea parea anormal, doar daca normalitatea la tine inseamna sarut la 11 ani, sarut frantuzesc la 12, sex la 13 si parinte la 14 ani.La 15 ani esti deja om batran, trecut prin viata si plictisit de orice.Asta vrei? Asta e normalitatea?
Pt tine da e normal dar eu aproape la 14 ani nu am sarutat p nimeni frantuzeste Ma simt aiurea :-s
Frate nu va mai simtiti aiurea. veti face asta cand va veti simti pregatiti. ca eu am fost pregatit de la 10 asta este altceva
Buna... eu m-am sarutat pe la 15 ani
deci eu la 12 ani
ma jucam cu papusile
Nu cred ca este normal asa ceva trebuie sa iti incepi Viata sexuala macar de la aproape 11 ani.
E foarte normal. Nu inteleg de ce puneti intrebari din astea jalnice. Nu va ganditi k pana o sa muriti aveti destul timp
Este perfect normal. Daca stau bine si ma gandesc, eu la 12 ma jucam inca cu papusile. Nu te grabi de pe acum. Ai timp mai tarziu.
Ce intrebari stupide puneti si voi pe TPU. Totul este normal cand o sa te simti pregatit si gata! O_O
Este normal. Eu m-am sarutat la 10 ani. Da oricum ai multi ani de trait in care te poti saruta.
Cine te-o educat, gunoierii? Vezi-ti de scoala ta copil idiot ce esti si sa stii ca e absolut normal ca si eu am 12 ani si nu-s o c**va ca tine.
Iwanttodie întreabă: