anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani. am iubitul asta de la 11 ani si luna trecuta noi am decis sa facem sex. nu am fost pregatiti asa ca am asteptat o luna. saptamana trecuta s-a intamplat. am folosit protectie si totul a decurs cum trebuia. el are 17 ani asa ca penisul lui m-a satisfacut. ideea e ca ieri s-a despartit de mine pentru ca EU nu l-am satisfacut... ce sa ma faac crying sunt in depresie! 1

32 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Esti proasta! La 13 ani? Omfgggggg...Te-ai documentat inainte sa faci prostia asta? Imaturitatea doare! Si. daca te consoleaza multe raman cu botul umflat:s.Asta este amintirea o vei avea toata viata. Data viitoare ai grija ce fel de alegeri faci.

| lolly a răspuns:

Ati folosit protectie?

| AcoloUndeViselePleaca a răspuns (pentru lolly):

N-ai auzit draga ca penisul lui de 17 ani a satisfacuto! laughing)))
Acu a intrat in depresie! laughing)))
Pff, ce se intampla din cauza mediului in care traim...trist!
Si ala fraier a stat 2 ani cu ea sa o prinda odata! LOL

| Ioanzzza06 a răspuns (pentru AcoloUndeViselePleaca):

Forma coerct gramaticală este "satisfăcut-o"

| iubesc a răspuns:

Vai de capul tau te-a vrajit bine golanu.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Reclama-l la politie sau spune-i ca esti insarcinata

| h3r a răspuns:

De la 11 ani... mânce-o mama pe ea! Copilă proastă și părinți mai proști.

| Felys a răspuns:

O fata de 13 ani cand este dezvirginata nu poate sa se pronunte ca a fost satisfacuta, nu cred ca esti cine pretinzi, sunt convinsa ca doar ai chef de glume, straduieste-te mai mult pentru urmatoarea

| Exilee a răspuns:

Gasesc mai multa lauda in cuvintele tale, nu prea gasesc acea panica si mai ales stiu care ar fi vocabularul unei fetite de 13 ani aflate-n depresie. Nu stii sa minti, sau cel putin nu poti sa ma minti pe mine.

| gabirosiu a răspuns (pentru Exilee):

Esti destul de perspicace exile ...asta am vrut sa zic si eu totul este o marsavie, o simpla minciuna conceputa prost.

| Rakanishuu a răspuns:

Esti proasta... esti foarte foarte proasta! straight face

| NuMaContrazice a răspuns:

Eu cred (si sper) ca tu ne iei la misto!

| h3r a răspuns (pentru NuMaContrazice):

Posibil, dar din păcate există multe cazuri asemănătoare.

| LovellyAngel a răspuns (pentru h3r):

Nu mereu ştiu părinţii ce se întâmplă cu copii lor...

| h3r a răspuns (pentru LovellyAngel):

Nu știi unde îți este copilul în vârstă de 11 ani? Atunci nu ești părinte.

| Vi003 a răspuns:

Te-a satisfacut? Vorbesti de satisfactie la 13 ani? Inseamna ca tu esti antrenata de mult timp pentru acest sport sau ai aruncat o nada si stai la panda ca sa vezi cine o prinde.confused

| stark47 a răspuns:

Esti mica si nexperimentata. sfatul meu e sa stai in banca ta.sau presupun ca asteptai sfaturi care sa te faca sa fii mai buna in pat?! jeez.penisuri or sa fie si cand o sa faci 18 ani, de ce te-ai grabit de pe acum?!

| HaLoGeNNN a răspuns:

Doamne! Sa faci sex la 13 ani? Daca vrei sa faci sex mai repede macar asteapta pana la 16 ani si iesi si tu cu prietenii, nu sta sa te *** cu baieti de 17 ani.

| TizZu15 a răspuns:

Da...Doar s-a folosit de tine.Nu trebuia sa-ti incepi viata sexuala de pe acum...
Succes in continuare!winking

| chazz a răspuns:

Troll,a bagat-o pe aia cu satisfacerea...

| MetalHead04 a răspuns:

Sunteti mai rau ca sobolanii.

| dodicuta a răspuns:

Doame! Tu ai spus singura ca nu-i pasa de tine.

| Swal a răspuns:

La 11 ani aveai iubit de 15.
La 13 ani iubit de 17.
La 13 ani te joci cu pu'la in loc sa te joci cu copiii de varsta ta.
De la 11 la 13 ani ai avut un iubit care te-a spart si te-a lasat sparta-n drum.
Cat de dobitoaca esti copilo?
Muma-ta stie ce cristelnita ei ai facut?

| Geezgirl a răspuns:

Fii mai atenta pe viitor!
Nu mai lasa golanii sa te fraiereasca.

| secret093 a răspuns:

Are 17 ani, tu 13, doar s-a folosit de tine. Capu' sus si la 13 ani eu ma jucam cu papusile laughing nu cu ****.

| Piiiiiiika a răspuns:

Ma fata, ma x_X

Ce ajunge lumea asta.
Am aceeasi varsta ca tine, SI NU AS FACE ASA CEVA.

Oare de ce? El s-a folosit de tine. Nu mai fi in depresie, ca n-ai de ce.

Normal ca n-ai fost pregatita.

Nu te-ai gandit ca te v-a arata cu degetul pe strada? Ca s-a folosit de tine

Tu la vrasta asta, trebuie sa-ti vezi de scoala. N-ai timp destul?

Vorbeste si tu cu parintii.

| maria_7379 a răspuns:

SEX la varsta de 13 ani? Sincer nu vreau sa te superi. Dar de d***u ai avut in cap? Am aproape 14 ani si nici nu m-am gandit sa fac asta. Gandeste-te si tu. De ce s-a despartit de tine? Pentru ca are 17 si tu 13. Nu cred ca ar fi prost sa fie cu tine. El vrea SEX nu o relatie stabila, mai ales ca ai si 13. Acum te-ai nenorocit singura. Tu te gandesti si la parinti tai? Ca o sa se imbolnaveasca cand vor afla ce au facut fetita lor? Cu ce se "joaca" la varsta ei. Un sfat asa prietenesc: Ai grija sa nu ajungi mai rau de-atat. Insa poti sa faci ceva. Inca un lucru: tu iti dai seama cate fete violate ar vrea sa fie virgine? Iar tu ti-ai batut joc de tine.

| BebelusMIKiY2 a răspuns:

Eu la varsta ta m-as juca si mas distra lasa iubiti naibi in pace!

| Adda0a0 a răspuns:

La 13 ani ar trebui inca sa te joci cu papusile sau cel putin sa iesi cu prietenii afara sa jucati ascunsa, sa va catarati in copaci.
esti in depresie? ce sa faci? laughing
lasa sexul si invata sa te joci!
desi deja poti spune ca ti-ai pierdut copilaria si anii cei mai frumosi.
oricum nu cred ca intelegi ce vreau eu sa spun
iar daca el avea 17 ani si a facut-o cu un copil de 13 ani e normal ca voia doar sex si probabil tipul are o problema ca nu isi poate gasi pe cineva macar de varsta luilaughing
ar fi trebuit sa aiba mai multa minte si sa nu te distrugawinking
la anii tai nici nu ai avea cum sa il statisfaci
nici macar nu esti dezvolatata
tu stii cate riscuri aduce sexul?
nu e o joaca!
sincer imi pare foarte rau pentru tine, pentru ca te-ai distrus!

| adrianapda a răspuns:

Auzi ca satisfacuta la 13 ani..la varsta aia de abia ti-a venit menstruatia scumpowinking

| LolaBebe a răspuns:

Pe bune? Eu am 12 si nici măcar nu am avut vreun iubit si nici nu vrea...Iar tu ai făcut sex? OMG! BLEAH