| Manumescoo a întrebat:

Am 22 de ani și sunt virgin. Credeți ca as putea ajunge în cartea recordurilor cu trecerea anilor sau sunt persoane care n-au făcut sex niciodată și au ajuns la varste înaintate?

Răspuns Câştigător
| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Ba da, poți sa fii bărbat! Dacă asculți măcar puțin din sfatul pe care ți l-am oferit, îți garantez eu ca ajungi bărbat cum trebuie. Cum spuneam, trebuie sa ai încredere în tine! Dacă vreo fata te jignește vreodată, o ignori! Înseamnă că fata respectiva nu este pentru tine. O fata cu capul pe umeri, nu o sa jignească. Iar tu la rândul tău, dovedește tot timpul ca ești un băiat cum trebuie. Dacă dai de vreo fata fără minte, care vorbește gura fără ea, tu sa taci. Sa nu ii dai replici la nervi niciodată. Pentru început, meditează câtuși de puțin la ceea ce ți-am spus. În timp o sa îmi dai dreptate fără dar și poate.

37 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns (pentru Manumescoo):

De ce-i tarziu pentru tine, ai decis sa te calugaresti?

| Manumescoo explică (pentru Violleta2022):

Nu dar nu m-am născut să am relație. Sunt urât și nedotat, nu m-am născut norocos ca alții.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Manumescoo):

Norocul si-l face fiecare, nu se naste cu el si nici nu se cumpara.
daca tatal tau a gasit-o pe maica-ta si te-au avut pe tine, apai si tu vei gasi o fata care sa te placa asa cum esti.

| Manumescoo explică (pentru Violleta2022):

Nu dragă doamna dar mulțumesc pentru încurajare.

Răspuns utilizator avertizat
| LonelyLoner92 a răspuns:

Eu am 29 de ani și tot virgin sunt

Eu unul consider că tu încă mai ai șanse să salvezi ceva la viața ta, deoarece la 22 de ani nu este timpul pierdut.

Eu unul la 29 de ani virgin și lucrând din septembrie 2020 încoace într-o fabrică pe un salariu de doar 1550 RON sunt un caz pierdut, este GAME OVER pentru mine și mi-am acceptat soarta.

| Manumescoo explică (pentru LonelyLoner92):

Și eu lucrez și n-am timp de nimic.