| adriana1991 a întrebat:

Am ajuns sa imi fie scarba de iubitul meu cand facem sex si nu simt nimic fata de el,
nu as vrea sa il jignesc, ce sa fac?
Deja sunt depresiva.

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e jignire daca ii spui curat ce ai pe suflet si ce sentimente ai sau nu ai. Nu degeaba e iubitul tau, discutati si vedeti la ce concluzie ajungeti

| SandraEve a răspuns:

Dacă tot ce simti tu fata de el e scârba...renunta. Nu e corect fata de el. Merita sa fie iubit si sa i se transmită mai mult decât o scârba.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Pai de ce nu-i spui? N-ai cum si de ce sa-l jignesti, daca e vina ta ca nu mai ai sentimente pentru el.
Lasa-l sa-si caute o fata care sa-l iubeasca.

| corbulalbrosu a răspuns:

Teoretic este imposibil se reusesti sa traiesti o viata intreaga alaturi de o persoana fata de care nu simti atractie sentimentala fara sa te da de gol. De asemenea daca nu mai exista placerea si satisfactia oferita de actul sexual, este indicat sa-i spui sau pur si simplu sa te desparti pentru a nu ajunge in situatia de a fi pur si simplu nevoita sa-l inseli cu un alt barbat ori ce cate ori vei simti nevoia de a intretine acte sexuale pentru a fi satisfacuta si din punct de vedere sexual. Multa sanatate!

| ywar a răspuns:

De ce ti-e scarba? Are boli de piele, are negi, e nespalat? Nu mai are parale? La inceput iti era scarba de el? Probabil nu.
Eu cred ca ti-ai gasit deja pe cineva si acum. evident. ti-e scarba de el.

| Violleta2022 a răspuns:

Rupi relatia cu el!
Pentru ca nu merita sa stai intr-o relatie, daca nu-l mai suporti si nu mai ai dragan pentru el, dar fii sincera si spune-i!

| Crackman a răspuns:

Care este motivul?
Banuiesc ca a facut ceva pentru asta. Dar daca nu mai poti sa stai cu el pur si simplu ii spui. Este mai bine asa chiar daca este mai dureros

| Carinaaaaaaaaa a răspuns:

De ce îl mai numești "iubitul meu"? Dacă nu mai vrei o relatie cu el, termina cu el si gata. Probabil altor fete nu le vor fi scârbă de el!

| Chihaialexs a răspuns:

Dacă sunteți într-o relație de mult se întâmplă se te simți scârbită de partenerul tău și din câte știu nu există vreo soluție.

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu iti mai place de el, spune-i ca nu este nicio rusine. Tu iti gasesti un alt iubit, el isi gaseste o noua iubita si totul va fi ok.

| OrdanKarris a răspuns:

Ii vei face un bine daca va despartiti. Faptul ca inca esti in relatie cu el si nu-ti mai place sexul cu el e o insulta la adresa lui. Fa-i un bine si lasa-l. Cel mai probabil iti face altcineva ochi dulci si nu ne spui. Asta de fapt e problema ta. Ai deja pe altcineva si te-ai saturat sa te mai ascunzi. Esti depresiva nu pentru ca iti faci griji pentru actualul. Esti depresiva ca vrei sa te desparti si n-ai cum sa arunci vina despartirii pe dansul ca sa pleci linistita la urmatorul. Nu-ti prieste sexul nici cu actualul, nu-ti va prii sexul nici cu urmatorul, de aia esti tu despre siva, nu ca iti faci tu cine stie ce griji pentru actualul. Sa fim seriosi. Pe cine crezi ca pacalesti?

| Andreeush a răspuns:

Lasă-l dacă nu simți nimic pentru el.
Întotdeauna e mai bine să spui adevărul decât să minți.