Bună,
Virginitatea nu are nicio legătură cu ejacularea bărbatului. Nu mai ești virgină în momentul în care ți se rupe himenul, care este o mică bucată de piele aflată la intrarea în vagin. Cu alte cuvinte, odată cu primul contact sexual îți pierzi și virginitatea.
Buna![]()
cred ca esti destul de micuta si naiva totodata..cred ca un mascul mai mare ca tine evident, cauta sa isi bata joc de tine, iti pierzi virginitatea cand un "obiect dur" intra in cutiuta ta magica...asa ca, ce ai auzit, sunt povestioare la marginea drumului.
O seara buna
Daca a spus asta prietenul tau inseamna ca e doar un truc ca sa ce culce cu tine.
Draga mea, cati ani ai? Cine ti-a spus asa ceva a vrut sa te pacalesca.Iti pierzi virginitatea in momentul cand cineva te penetreza si curge (sau nu sange)Nu te lasa influentata!
Nu e adevarat! De cand te penetreaza prima data virginitatea devine o amintire...
Cine a fost ticalosul care si-a batut joc de tine cu o asemenea afirmatie,asta e cea mai mare prostie care o putea zice,sau a facut-o din rautate, sa ramai gravida din start, sa nu cumva sa permiti partenerului sa ejaculeze in tine daca nu vrei sa devii mamica, prezervativul e sfant, daca nu are la el sa nu incepeti nimic
Chiar ca mare prostie... te dezvirginezi dupa ce baiatu' iti baga instrumentu' si iti curge putin sange. funda? dea D-zeu sanatate
)
anonim_4396 întreabă: