| Ioana980i a întrebat:

Am avut primul contact sexual cu prietenul meu, amândoi suntem virgini. Am folosit prezervativ de la început, dar lui îi erau puțin mici (Durex), a încercat mai multe până a găsit unul cât de cât ok. După fiecare schimbare, se ștergea pe penis și pe mâini cu șervețele. Nu a fost penetrare completă, doar capul penisului intra foarte puțin și doar pentru câteva momente, pentru că nu statea și ieșea des. mai bine spus nici nu voia sa între, era ca un zid intrarea, intra f puțin varful apoi nu mai mergea. O singură dată, când eram pe burtă, a intrat un pic mai mult, dar tot ieșea, nu a fost o penetrare reală consider eu.Nu a avut ejaculare în mine, tot timpul a avut prezervativ, pe care l-a scos doar la final. Nu ne-am uitat imediat dacă a curs ceva, dar câteva ore mai târziu le-am verificat pe toate cu apă și niciunul nu era spart. Totuși, ne e frică să nu fi curs ceva pe la bază, pentru că erau cam strâmte.
El a mai băgat degetele în mine și înainte și după, dar nu era ud, nu avea lichid pe ele și nu și le băgase imediat la penis, ci după ceva timp. Totul s-a întâmplat pe 14 iulie dimineața, iar eu am luat EllaOne în aceeași zi, pe la miezul nopții. De obicei am menstruație neregulată, deci mi-e teamă că nu o să-mi vină și o să intru în panică.
Credeți că există risc de sarcină real? Sau mă panichez degeaba? Cât durează efectul pastile?

5 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Nu te panica. Nu poți sa ramai gravida în situația prezentata de tine.

| Robert2526 a răspuns:

Este o tampenie, nu exista risc de sarcina, ai luat degeaba si pastila aia.

| Kiran a răspuns:

Dupa cum ai detaliat, nu ar fi risc de sarcina, iar ca sa fi sigura, dureaza cam 2-3 saptamani, cand fie vei folosi un test de sarcina, fie un test beta-hCG din sange

| orailibrail a răspuns:

Risc Zero.
ai folosit prezervativ.
si pasrila de a 2-a zi.

daca mai folosesti inca o fata pastola de a 2-a zi ai risc sa devii infertila (sa nu mai poti face copii)
ni te jica cu asta.

iti rexomand pe viitor sa tii calendarul impreuna cu Prezercativul.

faco sex ci 2 zile inainte de ciclu, ci prezervativ si e 100% sigur.
poti face si dupa ciclu in primele 3 zile. tot 100% sigur

| orailibrail a răspuns:

Folosesre mult lubrifiant
Ca sa intre penisul
dar tot o sa te doara putin. ca este dotat. si tu esri virgina