| Valutzu a întrebat:

Am iesit cu o tipa care chiar și în timpul primului date ( și înainte de el ) dădea semnale că mă place și speram la al doilea date.
Dar aparent mi-am luat ghost, mi-a răspuns cu un react de râs la un mesaj o zi mai târziu.
(Menționez că n-am sufocat -o, i-am dat un mesaj scurt după câteva ore de la date pe seară, mesaj ce dădeam in mod normal, nimic siropos.)

Interesant e că îmi răspundea destul de greu și așa la mesaje ( îi dădeam mesaje scurte, nu o suprasolicitam ) dar mega repede când vorbeam cu prietena ei cea mai buna prin mesaje ( pot spune că răspundeau de multe ori amândouă în aproape același timp, lol).

Mă gândeam să bag in continuare in seamă pe prietena ei, e oare o idee buna, având în vedere că sunt cele mai bune prietene?
Cu tipa asta am ieșit la date că îmi tot bătea apropouri și am zis sa ii ofer o șansă dar pare că îi place doar atenția de la mine și nu de mine ca persoană.

Menționez că prietena ei mă simpatizează un pic.
Păreri?

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu când mă întâlneam cu o fata știam că dacă nu îmi dă mesaj sau nu mă apelează nu mă place, când placi pe cineva ești interesat fata de respectiva persoana

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Chiar nu vezi care e problema?
Chiar nu ți-e rușine?
In locul primei fete as ieși la a doua întâlnire doar că sa te pălmuiesc!

| Miruna333 a răspuns:

Oricine are dreptul sa isi schimbe parerea. Nu o lua personal.
Faptul ca vorbesti cu 2 prietene, mai ales cele mai bune nu suna bine deloc, posibil sa fi luat chestia asta la misto, si pentru ca raspundeau atat de repede, poate pentru ca erau impreuna sau isi dadeau una alteia mesaje cu ce spuneai tu laughing Copilele mai fac lucruri de genul.
Din moment ce sunt prietene si prietena ei te-a luat la misto, nu vad sensul sa vorbesti cu cea mai buna prietena a ei, dar acum, cum simti. Poti sa-ti incerci norocul dar nu este imposibil doar sa faca misto intre ele