Mai bine incearca sa uiti de ea.pentru ca ea nu va renunta la baiathul ala si la relatia lor dp un an si ceva.
iti spun sigur.![]()
incearca sa te indragostesti de altcineva
.
Nu i strica combinatia, ni nu stii precis daca vei reusi, si ti ar placea sa fii tu in locul lui ala? las-o mai ca e locul plin de fete
Da...dar am uitat sa specific ca i-am zis ca o iubesc si a ramas fara cuvinte
Dar am uitat sa specific faptul ca i-am spus ca o iubesc si a ramas fara cuvinte...
Probabil a ramas fara cuvinte ori pentru ca nu simte acelasi lucru pentru tine si nu a vrut sa te raneasca spunand ceva gresit, ori te place si ea. Nu prea ai cum sa faci o fata sa se indragosteasca de tine. de fapt. pe nimeni. in general cand cineva se indragosteste de o persoana o face pentru ce e el. Adica trebuie sa fi tu insuti, iar daca ea te place asa e ok. Daca tu esti un romantic, arata-i. ofera-i flori, invit-o noaptea la o baie in mare acum ca a venit vara. nu stiu ce sa zic. dar, gandeste-te totusi daca ei s-ar desparti si s-ar combina cu tine esti sigur ca nu s-ar mai gandi dup-aia la actualul prieten? Poate va vrea sa se intoarca la el si atunci tu ai suferi si mai mult. Parerea mea, desi e greu, e sa o lasi in pace si sa incerci sa o uiti. desi e greu si stiu din proprie experienta. Dar cu timpul va trece si va aparea alta.