anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nervii pana la pamant.Prietena mea s-a pupat la jocul cu sticluta cu tipul pe care il plac.Imi aminteste mereu chestii de genu"Stii ce buze moi are"sau"A fost asa frumos" si nu mi se pare ca o face ca sa-mi fie mie ciuda.Sa-i spun ce simt cand imi reaminteste, sau ce sa fac?

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Posibil s-o faca dintr-o inconstienta vecina cu prostia.
Spune-i frumos ca, daca ea a avut norocul asta si tu nu, ar trebui macar sa nu te mai chinuie...

| Aylee a răspuns:

Dai peste bot, asta e prietena? Prietenii niciodata nu te vor trada pentru un joc.

| Zuzu6235 a răspuns:

Eu sincer m-as feri de "prieteni" de genul asta. Exista 2 optiuni : ori nu stie ce face, e o tipa de-aia nu prea cu picioarele pe pamant si nu ii pasa ca raneste pe ceilalti cu ceea ce zice, zice tot ce ii trece prin minte. Ori chiar stie ca il placi si acum are avantajul ca l-a sarutat prima, Gandeste-te in ultimul caz la vreo kestie ce i-ai facut-o in trecut. cine stie, poate acum se razbuna cumva.

| ButelieCuPetrol a răspuns:

Prietena ta nu este prietena ta, daca ma intelegi ce vreau sa spun. EXCAT! Spune-i in fata, asta daca ai demnitate.

| CrimeLullaby a răspuns:

Multumesc pentru raspunsuri... Apreciez ca v-ati facut timp pentru problema mea.Toate sfaturile sunt utile si am sa incerc sa le pun in practica, dar daca mai vrea cineva si ma poate sfatui inca mai doresc...