| warriorlegendar a întrebat:

Am nevoie de ajutor:M-am indragostit de profesoara de engleza.
De la prima ora mi s-a parut speciala nu stiu de ce, cu fiecare ora care trecea ma indragosteam si mai tare de ea.Am fost primul care a iesit la tabla la ora dansei, eram singurul din clasa care stia ceva engleza.Imi foarte greu cand stiu ca nu pot fi cu ea, cand se termina ora imi e asa greu cand stiu ca trebuie sa astept urmatoarea ora ca sa o vad.De la un timp ma si alintacrying, sunt foarte trist ma gandesc numai la ea.Si stiu ca nu am cum sa o uit pentru ca tot saptamanalcrying poate daca nu as mai vedea-o as uita-o. Ascult muzica tot timpu ma mai calmeaza, dar te uitat tot nu pot sa o uit.VA ROG AJUTATI-MA!

Răspuns Câştigător
| Dexter27 a răspuns:

Eu cred ca ai avea nevoie de ceva meditatii in particular si trezirea ce e cu tine neata nu visa atata la cai verzi pe pereti profe, zane si ingerasi, poate vrei sa o iei u de nevasta, sa-i umpli portofelu si nu te tot visa la baba in brate, ma gandesc ca e buna dar pentru o tura nu merita atata bataie de cap. pana o combini pe profa te apuca sfantu asteapta si sansele ca sa vrea si ea o aventura ca despre asta e vb pana la urma sunt f mici si poate sa fie data afara din invatamant pentru asta. Daca ar vrea o aventura are destui baieti care au terminat cls 12 si ii cunoaste asa ca pentru tine ramane manuela.

4 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Incearca sa iesi cu persoane de varsta ta, sa iti faci prietene si in acest mod vei uita de profesoara

| warriorlegendar explică:

Am uitat sa mentionez ca este casatorita! dar pentru mine asta nu conteaza, cand iubesti nimic numai conteaza.

| warriorlegendar explică:

Sunt in clasa a-X1

| foxi a răspuns (pentru warriorlegendar):

Te sfatuesc sa iubesti o fata..nu o femeie! asta din mai multe puncte de vedere!