| username23 a întrebat:

Am nevoie de ajutor! Vreau sa adaug o picatura mai picanta in viata sexuala a mea si a prietenului meu. Avem deja mult timp impreuna si viata sexuala am inceputo de 8 luni, mai vreau cea idei. Funda promit!

Răspuns Câştigător
| thereforyou a răspuns:

Role Playing Fantasies. De exemplu joaca rolul unei profesoare iar el a elevului sau joaca rolul unei scolarite iar el al violatorului insetat de sex. Joaca rolul fetei care vrea sa invete golf iar el a instructorului de golf, pretindeti ca sunteti 2 necunoscuti etc.

4 răspunsuri:
| oLeNNNao a răspuns:

Mereu arata-i latura ta [ascunsa] love struck.Cand o faceti fi mai indulgenta la inceput apoi dati drumu si fa-l sa se simta ff special love struck o sa vezi ca orice baiat adora chestia aia mereu spune-i ca te-ai simtit bine sa nu kreada ca te'ai plictisit big hug ai grijjaabig hug [Fundita]love struck

| BlueHusky a răspuns:

1.Ati putea juca monopoly iar atunci cand nu mai ai bani poti sa iei de la banca amanetand haine iar daca nu mai are haine si este pe terenul tau in functie de ce ai pe el trebuie sa faca ceva.
2.Ai un pachet de carti si in functie de ce carte intorci rosie / neagra (negru -el / rosu -tu) trebuie sa faci ceva stabilitit dinainte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faceti sex anal, sau oral si daca ati facut sex oral, lasa-l sa se termine in gura la tine, eventual sa-i si inghiti copiii cruzi.