anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o curiozitate care nu-mi da pace.Cum afla iubitul daca m-am culcat cu altul? Exista posibilitatea de a afla lucrul asta de fapt? Si daca da, care-s semnele? Va multumesc.Astept raspunsuri...happy

Răspuns Câştigător
| VladStef a răspuns:

Buna jessikz0r! Nu te voi judeca deoarece nu sunt zeu! Ideea e ca oamenii se dau de gol prin diverse moduri atunci cand se asteapta mai putin, fapte ca ale tale stai linistita ca sunt au fost si vor mai fi! ideea e ca indiferent de constiinta ta tot nu o sa te simti prea grozav cu iubitul tau!
Mergem pe varianta ca nu regreti atunci inseamna ca prietenul tau nu e ceva care te incanta foarte mult iar relatiile intime sunt pe departe de a fi stralucite! Mergem pe varianta ca ti pare rau atunci te afecteaza! in ambele variante (am vorbit la general) aventura are o insemnatate pentru toata persoana ta! iar semnele pot aparea mai ales cele involuntare deoarece intr-un fel te simti cu musca pe caciula! daca celalat partener difera calitativ fata de actualul atunci ai sa ai semne de distinctie si iar te dai de gol! daca nu atunci risti ca in momentele de uitare de sine sa-l confunzi! insa mereu baietii se vor lauda cu fiecare fata avuta in pat deoarece ii stiu prea bine! mai ales ca e vba de prietena cuiva! in ziua de azi tehnologia permite aproape orice sa se afle deci e un risc.

.eu unul sincer imi caut o fata de aceeasi mentalitate ca si mine si incerc sa vad in ce directie merge ..in niciun caz sa o insel deoarece as avea dureri de constiinta /decat sa o vad suferind pe ea mai bine fac tot posibiulul sa evit aventura
O seara faina sa ai!

67 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru jessikz0r):

Nu subestima barbatul...credema habar nu aveti ce discutii avem noi, asa ca nu te culca pe ureche

| alkhymeia a răspuns:

Va vedea pe fata ta ca esti curva

| jessikz0r a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Acum m-ai speriat! Pai sper sa nu ii spuna nimic, are o varsta...nu cred ca se pune sa faca asta, sa se laude mai exact, totusi, n-am dreptate?laughingworried

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru jessikz0r):

Tu il cunosti nu eu, eu vorbesc la modul general.

| jessikz0r a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

M-ai mai linistit sa stii!:*

| jessikz0r a răspuns (pentru alkhymeia):

Mai lache, eram certati cand s-a intamplat...ce sa stii tu?

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Buna!
Ar mai putea afla daca din greseala (poate curiozitate) intra pe contul tau de pe TPU.

Bafta!

| alkhymeia a răspuns (pentru jessikz0r):

Asa ca primul venit, primul servit

| Alina993 a răspuns:

Daca o sa vorbesti in somn sau dupa o petrecere la prieteni in care ati consuma cateva pahare / ideea e ca mereu cauzele sunt mai multe si fiecare face ce vrea in lumea asta.

eu una insami n-as face asa ceva dar nu pot obliiga sa fie toata lumea ca mine. mergi si consulta un psiholog, in ziua de azi toti avem nevoie de un psiholog

| jessikz0r a răspuns (pentru ZambetulNebuniei):

Nu are cum, nu stie nimeni c-am cont aici...

| jessikz0r a răspuns (pentru VladStef):

Mi-as dori, daca se poate desigur, sa-mi scrii intr-un mesaj id tau sau ceva ca sa mai putem vorbi, sa ma detaliez un pic daca desigur ai fi dispus sa ma asculti. iti multumesc, mesajul tau m-a lasat fara cuvinte. Asta mi-as dori s-aud de fiecare data cand am o problema!

| jessikz0r a răspuns (pentru Alina993):

Prefer sa fiu eu psihologul meu draga Alina.

| RAY a răspuns:

Tu isi dai seamna ca prin intrebarea ta denigrezi si asa imaginea patata a femei?
ce incredere sa mai ai in fete cand auzi de la una ca se lauda ca insala

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cereti iertare lui Dumnezeu pentru pacatul tau!

| relian a răspuns:

Cum afla? Simplu o sa-i zic eu catiai traso cu altu si gata.Pai fata tu cu din astea te ocupi, mai dai si prin parti, la altii sau cum? De aflat nu are cum sa afle decit de la tine sau de la cineva care stie, ori chiar daca ii spune cel care tia traso.In rest nu ai lacatul taiat ca nu ai purtat centura de castitate sa nu umble careva la proprietatea lui.Asa ca daca centura nu ai purtat elnu prea are cum sa isi dea seama.Singura chestie daca e baiat destept, desi din ce se vede nu prea este, ar fio sa isi dea sema ca tie nu prea iti place cum tio trage, avind in vedere ca asta nou tia trso super bine.Insa cum ziceam iubitu tau nefiind unul destept poti sa stai linistita si sal lucrezi cu el in pat cind doarme chiar.Asta ar fi singurul semn daca ar fi destept, siar da seama dupa comportamentul tau. Oricum eu daca las cunoaste pe iubitul tau i-as zice sa te lase ca se pare itio bati joc de el.Si daca nu te potrivesti cu el nu vad la ce mai stai cu el.Cautati fata altu ca sint destui baieti, iar el sa isic aute o fata pe masura lui.Deci voi sigur nu va potriviti la pat.Si decit sa stai cu cineva si sal inseli mai bine stai singura sau iti cauti altu. Punete in situatia lui si gindeste daca tie tiar place ca unu sa te insele.

| zeulzamolxe666 a răspuns (pentru jessikz0r):

Eu cred.si daca nu incerci, nici nu stii ce pierzi.

| Azµre a răspuns:

Se uită în ochii tăi când faceți dragoste și îți vede vinovăția. Nu ai cum să ascunzi acest lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu te dai de gol... prin comportament, spalata esti ca noua. daca ai mimat orgasm cu el, te descurci tu si cu iubitul. dar cel putin, a fost bine cu celalalt?

| cristif a răspuns:

Curva dracului.

| jessikz0r a răspuns (pentru relian):

Pai mai, nu e asa treaba....ne-am despartit acum o luna cam asa..si intre timp (vroiam sa-l uit c-a fost primul ) am facut asta, si acum a venit din nou la mine, vrea sa ne impacam si eu la fell! Si mi-e sa nu-si dea seama pentru ce-am facut...dar voi cum sunteti preocupati intai sa judecati, n-aveti de unde sa stiti care e de fapt situatia!sad mersi oricum de raspuns mai reliane!

| jessikz0r a răspuns (pentru alkhymeia):

Esti un idiot si vorbesti in nestire de cauza, daca nu ma poti ajuta fugi de aici te rog ca n-am chef de prostii de gen!

| jessikz0r a răspuns:

N-am probleme cu gazul...

| jessikz0r a răspuns (pentru RAY):

1 Nu m-am laudat ca am inselat
2 Am pus o intrebare doar
3 Nu stii tu daca am facut asta sau nu.
4 Imaginea femeii e patata de mult, n-as avea eu nici un fel de influienta!
5 Nu mai judeca fara sa cunosti in ansamblu
6 O zi faina!

| jessikz0r a răspuns (pentru anonim_4396):

Simpatic raspunsul tau, avand in vedere c-am primit la critici de m-am saturat, eram despartiti atunci, am uitat sa mentionez lucrul acesta, si asta-mi face o imagine deplorabila! Acum ma tem sa nu auda prin vorbe lucru asta, ca l-as pierde din nou...sad

| relian a răspuns (pentru jessikz0r):

Pai daca asa sta treburile nu vad rostul intrebarii.Sincer odata cetu sau v-ati certat ati fost cumva ca si desparitit si fiecare putea sa faca ce voia.Asta daca n-a fost doar asa o ceartafara despartire, in cazul asta ai facut magarii.Deci esti o fata rea.Ce este bine e ca iti place sa faci prostii, scuze sex voiam sa zic si asta este o chestie f buna zic eu.Si daca nu vrei sa fii judecata atunci spune povestea toata sa stie omu ce sa iti zica.Asa ca stai linistita ca nu este ceva care sa arate ca tu tiai traso cu altu. Dupa cum am spus doar daca ala altu sa zic ca mai vrea si el acolo ceva asa din cind in cind si tu sa zic spui nu, atunci el se poate duce la iubitu tau si sai zica uite i-am traso lui ioubita ta bla bla.Niciodata nu se stie asa ca daca stii ca se poate intimpla este mai bine sa-i spui tu cumva.Si tu vrei sa te impaci.Naspa de ce te impaci nu stiu.Si daca a fost primul ce? Asta nu inseamna daca esti primul esti si alacel imi bun.Dar acum na tu stii ce si cum.Si nu mai tot discuta pe aici caniciodata nu se stie cum poate afla.Am vazut cazuri cind copii siau gasit mamape net la povesti cu amanti si iti dai seama cea iesit.Mai mai ce mai fata esti tu.Si eu nu sint preocupat sa judec doar am spus-o in gluma, ca iti dai seama nu ma duc eu la iubitu tau sa-i zic ceva, chiar de las sti.

| edc a răspuns:

Daca te referi la faptul ca nu vrei sa isi dea seama ca nu mai esti virgina, da poate. Cum? intra mai usor decat atunci cand esti "neinceputa " big grin.

| jessikz0r a răspuns (pentru relian):

Pai da si eu credeam ca asa il pot uita...dar m-am inselat rau de tot si nah asta e...sad

| jessikz0r a răspuns (pentru edc):

Normal, nu curge nici sange diala...

| Pitzipoanca a răspuns (pentru crack123):

laughing Mwhahaha. +1