| ana112 a întrebat:

Am o MICA problema si aceea este ca am chef de sex si am doar 12 ani. Ce sa fac? sunteti siguri ca nu o pot fc si daca da am unprieten cu aceeasi problema. sa o fac cu el?

14 răspunsuri:
| underground05 a răspuns:

Nu stiu c sa zic daca iti cunosti prietenul si ai incredere in el, nu cred ca e ceva atat de rau sa o faci cu el(cel mai bine e sa iti incepi viata sexuala dupa varsta de 17 ani) dar asta ramane la alegerea ta.si nu uita sa nu faci o greseala p care mai tarziu sa o regreti!

| maradi3 a răspuns:

Daca"problema"ta e mica,asa cum ai zis,aia nu se numeste sex ci"putzuleala!"N-am inteles de aici, tu ai chef sa faci sex sau doar sa-l vezi, sa-l admiri adica?happy

| adelyna_1152 a răspuns:

Esti cam mik acum sa ai chef de joaca nu de sex...

| InnocentKid91 a răspuns:

Mda.copii prosti.

| Puffa99 a răspuns:

Auzi,daca chiar il cunosti(vorba delyei)fa-o, dar ai grijawinkingvorbeste si cu el, dar ai grijawinkingsa nu regreti mai trz ce faci acumwinking[lasatzi-o ca nu e mik phbbbbt] big grin [da el catzi ani are?]si cred ca nu o sa spui la nimeni:-W

| LittleRose a răspuns:

Esti mica.Risti sa dai peste alte complicatii, asa cum nici nu te astepti. Sfatul meu, asteapta sa treaca perioada aceasta de la sine si nu te mai gandi sa iti incepi de acum viata sexuala.La 12 ani, nu mi se pare normal din punct de vedere fizic si psihic.E prea de timpuriu.Nu te grabi cu asa ceva.Mult succes!

| Picasso a răspuns:

Estikm mica pentru sex
sau cred ca ai mancat hormoni pe paine sauuuu nu stai bine cu tzigla pe casa?

| MusicMakesMeFreeXD a răspuns:

E normal.Pana la 18 ani fierb hormonii in tine.laughingDupa 18 ni te maturizezi si nu mai ai problema asta.
Dar NU o fa asa de mica.Corpul tau este nepregatit.Mai asteapta pana la 17. E ok.

pa, pa

| Mirela_1854 a răspuns:

Deci ssssiiigur te voi plictisii cu explicatiile dar in primul rand esti Mult prea mica. Gandeste`te ca ai abia 12 ani, nu zice nimeni sa te joci cu papusile laughing, dar nici nu te gandii la sex. In plus esti in curs de formare, nu stii exact ce iti place si ce nu, ce e bine si ce nu, crezi tot ce vezi si ce auzi. Esti la varsta la care apar curiozitati de tot felul si crede-ma ca nu e bine sa faci un lucru inainte de a te gandii de muuulte ori inainte.

Sincer vei ajunge pe la 17-18 ani cand vei realiza ca una este sa faci sex si alta sa faci dragoste, vei realiza ca ti-ai stricat copilaria cu un moft sau "un chef" cum spui tu.
Du-te cu prietenii in parc, mergeti la un film, la o terasa ca e vara, la strand cu o pr si parintii sau singuri, dar nu te gandii la sex.

Iti repet la 17-18 ani cand vei vedea cum e viata o sa iti vina sa te bati singura pentru ca atunci vei realiza lucruri care acum ti se par prostesti. tot ce iti spun iti spun din experienta si imi cer scuze ca te plictisesc tongue laughing

Sfatul meu: Lasa sexul ca ai mult timp pentru el.insa anii copilariei nu ii vei mai avea. Cat despre necesitatea de a face sex, asta provine din lucrurile pe care le auzi si le vezi, esti doar curioasa. Incearca sa te gandesti ca sunt lucruri mai minunate la 12 ani decat asta. mai bine bucura`te de o plimbare in parc cu prietenul tau, sincer as vrea eu sa mai am anii tai.love struck

Te pup si ai grija de tine:*

| relax22 a răspuns:

Fa-o cu el daca il cunosti dar ai grija sa nu isi dea drumul in vaginul tau...sau sa afle parintii tai.

| MiHaI a răspuns:

Saracii copii din ziua de azii

| Mi_2152 a răspuns:

Esti cam mica de sex, dar depinde si de alegerea si sa nu regreti mai tarziu

| ChalkOutline a răspuns:

Deci...daca TU la doispe' ani...sex? Doamne. Au innebunit copii.
Un Sfat: Nu o face. Lasa sa te mai dezvolti...sa mai cresti...sa poti sa gandesti cum trebuie nu asa prost ca acum. Gaseste ceva de facut sa-ti distraga atentia.: |
p.s. tongueune mana pe carte, draguto.

| DarkBlood32 a răspuns:

Şi cu cărţile cum rămâne?

Întrebări similare