IIsuse, ce sa caute sperma pe chilotii tai?
un control ginecologic ar fi un dezastru pentru ca ti-ai pierde virginitatea aiurea... in momentul in care doctorul baga mana in tine.
nu are cum, insista asupra apararii tale si las-o pe mama in pace.
ti-am zis, un doctor ti-ar crea probleme ulterior cand ai sa o faci, iubitul va vedea ca nu esti virgina si nu te va crede ca e vina unui doctor...
Pai mergi la ginecolog ii dovedesti ca esti virgina dar recunosti ca ai supth0
si de acolo vine mirosul de p*.a
Scuza-ma acum dar mami tau stie cum miroasa sperma? scuze nu vreau sa par impocrita dar mami tau a mirosit sperma? si in primul rand daca ai facut-o ce ar cauta sperma pe chiloti tai? nu ai specificat varsta ta dar acum oricine face dragoste cu iubitu iar mami tau ar trebui sa aiba incredere in tine si cel mai bine ar fi sa mergi la doct cu ea ca sa vada ca o gresit ca nu o avut incredere in tine
FeliciaVet, doctorul NU te dezvirgineaza la control. Nu`i asa, ala bala portocala, nu mai esti virgina. IrxnIroxy, in caz ca nu reusesti sa o convingi pe mama ta, controlul este intr-adevar o solutie. Incearca sa-i explici mamei tale ca lichidul vaginal absolut normal poate avea uneori o consistenta si un miros asemanator spermei. Daca nu intelege, e clar ca e putin paranoica, si nu tu ai nevoie de un control, ci ea. LA CAP! Sper ca ti-am putut fi de folos. Succes!
Pai poate avea ea nasul infundat sau poate n-a mirosit bine...wtf? de unde sa stim noi ce-i cu chilotii tai?
Cel mai probabil tatal tau tia luat chilotii la o **** si s-a sters de ei...zic si eu.