| octavianpreda a întrebat:

Am o problema. Imi place sexul agresiv, tare. Ce sa fac? E nasol? Sau e de bine?

18 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Marea problema este ca va fi greu sa-ti gasesti o femeie care sa accepte asta si va trebui sa faci rabat la alte calitati (adica sa te multumesti cu orice femeie, cum ar fi ea, numai sa accepte acest stil al tau).

| mgtow a răspuns:

Daca si partenerei ii place atunci nu e problema

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Hopa, masochist!
Pa, pa.

| Crisu a răspuns:

Cum crezi. daca te deranjeaza, incearca sa scapi de asta, si daca nu reusesti de unul singur du`te la psiholog. daca nu te deranjeaza, si nu iti provoaca nici o problema, e totul ok.

| gigiro a răspuns:

Sunt femei care adora acest stil, altele care-l detesta. Nu stiu care este ponderea, insa, daca-mi permiti sa-mi spun parerea, eu o voi face.Sexul,ca moment de implinire totala a dragostei, trebuie sa fie bland, tandru, curios, jucaus, sa fie un proces de cunoastere. Daca sunt persoane care accepta sexul tare, e treaba lor, dar cred ca acest stil nu are nimic de a face cu dragostea, ci mai mult cu.regnul animal. Numai animalele nu se saruta, nu-si vorbesc cuvinte dragastoase.pentru ca nu pot si pentru ca principalul lor scop este reproducerea. Asadar, pentru mine, sexul tare e de clasa a III-a.Si mai cred ca asa se ajunge si la deviatiile sexuale:sadism, masochism, etc.

| Floreenofficial a răspuns:

Gandeste-te cum ar fi sa fii fata si un tip sa te... tare asa cum iti place tie. ti-ar face placere? straight face

| Crisu_7532 a răspuns:

Mai, nu e nici bine, nu e nici rau. pur si simplu asa iti place tie sa faci sex. atata timp cat tu esti axat doar pe casual sex, nu ar trebui sa ai probleme. problemele ar putea sa apara atunci cand vei vrea sa ai o relatie serioasa cu o fata, ma rog, potrivita pentru o relatie serioasa, gen sa fie cuminte, linistita, fidela. fetele care au calitatile astea de obicei nu prea se dau in vant dupa sexul animalic, ci prefera mangaieri, pupici, alintari si cu siguranta nu va vrea sa faceti sex, cu va vrea sa faceti dragoste. iar "a face dragoste" este cu totul alta mancare de peste. Daca vei ajunge sa ai o relatie serioasa, faceti concesii: faceti dragoste asa cum vrea ea si, o data pe saptamana, faceti sex agresiv, asa cum iti place tie. totusi, nu spune fetelor direct si din prima ca iti place sa faci sex agresiv, s-ar putea sa te perceapa ca fiind denaturat.succes

| justmeesb a răspuns:

De ce sa fie rau daca tie iti place? esti liber sa faci asa cum simti totul e sa gasesti si o partenera pe masura care sa te inteleaga, bafta!

| Ofiintă a răspuns:

Nu este nici o problema in asta si jessica alba adora sexul agresiv

| viatadecacatt a răspuns:

Daca gasesti si o fata care tine pasul cu tine, e perfecthappy

| Ionut a răspuns:

Cat timp nu-ti ranesti parterenul / partenera, este bine! Acum depinde si ce limita ai... Ai grija ce faci happy Funda?

| cristianorudi7 a răspuns:

Centura scrie pe tine faaaaaaaa

| zarkon a răspuns:

Esti heavy metal. Păi important e să-ti placă tie si partenerei, restul e tăcere.

| Axel_9404 a răspuns:

Nu e nici o problematongue doar ca nu te astepta sa gasesti o fata linistita sau etc.vei avea parte de fete agresive

| darkhell217 a răspuns:

Daca iti place e de bine

| CudiDaKid a răspuns:

Nu e o probleme, dar o sa-ti gasesti doar femei gen nikita laughing

| KykyJ a răspuns:

Depinde si de partenerahappytongue

| octavianpreda explică:

Multumesc pentru raspunsuri. As vrea sa dau funda dar la cine? ca ati dat mai multi raspunsuri bune. multumesc