| BadLuckBryan a întrebat:

Am o problema...luna am facut sex cu una.si acum e gravida.Mentionez ca avem 12 ani amandoi. Ce sa fac?:-s

Răspuns Câştigător
| TheSupreme a răspuns:

Zi-i lu maica'ta si dupa ce te omora in bataie mergetzi sa faca avort dracul, vrei sa fii tatic si sa faci scoala odata cu copilu tau? Daca e deja prea tarziu stiu eu il dai la bunici ori la orfelinat sa'l creasca. In fine e cam aiurita situatia!

26 răspunsuri:
| liviu18_3718 a răspuns:

Nana nu e de gluma straight face. protejativa fratele meu. mai ales ca sunteti copiiii! Sa faca avot straight face!

| TeoPT a răspuns:

O sarcina nu se descopera in doua zile laughing
Frumoasa incercare.

| Alexxx_4132 a răspuns:

Crek a facut si cu unu mai mare!

| delialove a răspuns:

Doamne! Sper ca glumesti! Iti dai seama ce inseamna asta?! Vorbeste imediat cu parintii tai. Chestia asta iti va aduce multe probleme, crede-ma!

| AdamBlack a răspuns:

Ce sa faci?
ai fost prost, acum o sa fi tata!
Felicitari!

| Elenush_2511 a răspuns:

Voi nu sunteti sanatosi

la 12 ani sa faceti sex

si neprotejati

surprisesurprisesurprise

cred ca fata ar trebui sa le spuna parintilor chiar daca se vor supara foarte tare asta este decat sa pateask altceva mai bine sa mearga la medic si sa faca avort asa omorati un suflet nevinovat dar cel putin fata va fi bine

| Lummy a răspuns:

Da-i bani sa faca avort.

| Marcela a răspuns:

La 12 ani e gravida? esti nebun?
sex! la 12 ani! laughing)
am trait sa o aud si pe asta,
doamne frate nu prea are cum sa fie gravida la 12 ani doar daca are ciclu!
iar daca e...esti mort! laughing

ce oameni oh go on adica...kinderi :p

| unione a răspuns:

Maaa,da-te jos de acolo Tiberiu happy Vrei sa ne pacalesti tu...
Lasa prostiile

| Anet a răspuns:

Mai demult intrebai ce e ala sex ai acum ai si lasat-o pe una gravida...oh go on
In fine presupunand ca fata chiar e gravida,singurul lucru pe care il puteti face e sa discutati aceasta problema cu parintii, atat ai tai cat si ai ei, si probabil dupa ce o sa primiti amandoi o mama de bataie ca lumea vor sti ei ce sa faceti in continuare

| UitataDeToti a răspuns:

Esti mort frate laughing

| andreeutzaa a răspuns:

Sa va plangeti de mila la cat de idioti ati fost! La 12 ani sunteti copii, ei poate ca de abia ce i-a venit mentruatia si i-a dat parul pubian.Chiar asa plictisiti de viata suneti incat nu aveti nimic mai bun de facut? Treci la desene si vezi ca incepu naruto.(ce a ajuns si Romania! )

| Aurelian0709 a răspuns:

Salut, dupa cate stiu la 12 ani spermatozoizii nu sunt dezvoltati suficent pentru a insamanta. vezi sa nu fie alt ceva, sau mai bine stai de vorba cu un medic. daca in caz ca este insarcinata (cumpara un test de sarcina de la farmacie care costa vreo 15 lei) vezi sa nu aibe mai mult de 3 luni. daca are mai putin de 3 luni du-te la ginecolog (ex: daca esti din bucuresti du-te la spitalul bucur) si sa faca un avort. bafta si aveti grija ce faceti ca nu-i de joaca.

| John_7502 a răspuns:

Primul avort nu se face ca exista pericolul mare sa nu mai aiba copii asa ca trebuie sa il scoata manual la 9 luni daca o fi adevarata afirmatia iar la varsta asta nu cred ca are spermatozoizi iar fetisoara nu cred ca are ciclu deci o fi un fake! Si vorba la multi chiar nu aveti ce face la 12 ani!?

| HinoKahoko a răspuns:

...cum doamne stiti ca e gravida dupa 2/3 zile? si mai aveti si 12 ani.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu-mi vine să cred câte persoane înghit povestea asta, se vede cu ochiul liber că vrei să pari şi tu interesant făcând trolling.

| MoonLight a răspuns:

Baii... bai copile, nu puteai sa scrii si tu intrebarea asta dupa ce terminai gimnaziul? MACAR GIMNAZIUL? Tu ce inveti acolo la scoala? Nu va zis miss profa de biologie ca perioada de diviziune si de nidatie a unui zigot in corpul unei femei are loc aprox. pana la 16 zile?

| BadLuckBryan explică:

Zic ca am fost destul de clar cand am zis o luna.nu luni!

| ParanoidKidu a răspuns:

Băi copile...Sex la 12 ani?! Am trait s-o aud si pe asta. Daca aia e gravida eu sunt Casa Nova ceea ce nu sunt.
PS: Daca e chiar adevarat ai pus-o urat de tot, cand o sa se afle ti se va scadea nota la purtare(la 4 probabil) si vei lua bataie de la parintii tai.Tu macar stii ce-i aia ejaculare, un mucos care nu stiu o boaba de anatomie?laughing
PSS:Eu am 15 ani si nu ma fascineaza chestiile astea.happy.Pa, pa

greece12
| greece12 a răspuns:

Mai,nici sa-mi fie mila nu-s in stare!

| motherf a răspuns:

Voi il credeti pe asta ma? rolling on the floor e imposibil asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dracu te crede, nici cel mai avansat test de sarcină cu recunoaște așa repede sarcina.

| Angelofdarkness862 a răspuns:

12 ani aa? pai si ai u cu ce ma muci ce esti? Ca glandele de reproducere la baieti intra in functiune la 13 ani si in plus cu 9 centimetri care cred ca ii ai la scula la varsta asta slabe sanse sa o fi satisfacut rolling on the floor saraca fata chiar imi e mila de ea da tot zic ca e fake asa ca ba mucosule nu mai pune intrebari de 2 bani ca nu ai cum sa o lasi trollllllll rolling on the floor) fake

| Stefan_Rozzy_1999 a răspuns:

Cum sa fie gravida cand ai 12 ani nici macar nu iti functioneaza co***le

| DariaMateea a răspuns (pentru andreeutzaa):

Exact.

| Suntbaiat123456789 a răspuns:

Dacă eram eu în locul tău mă spânzuram.