| Miruna0909 a întrebat:

Am o relatie la distanta, avem 3-4 luni impreuna. De ce toata lumea imi spune că nu va merge și mă sfatuieste să ma despart de iubitul meu?

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cand este relatie la distanta, nu poti spune niciodata ca sunteti impreuna.
Si, da, relatia nu va tine.
El este „impreuna" cu tine dar poate vorbeste si cu alta sau altele.
Tu nu ai de unde sti asta.

| mihai69 a răspuns:

Împreună?!? La X sute de km unul de celălalt?
Hmmmm...
Nu e suficient să vorbești cu cineva de la distanță ca să îl poți cunoaște cu adevărat.
Vorbim după ce o să vă mutați chiar împreună.

| Kiran a răspuns:

Pentru ca relatiile de la distanta si mai ales din adolescenta sunt nepregatite pentru neincredere, gelozie, lucruri ce tin de un cuplu.

Daca nu te simti bine, ce poate sa iti ofere el decat probabil sa stea pe apel cu tine? Adica fizic nu poate sa iti fie suportiv, asa pe apel poti sta si cu o prietena sau chestii, pe langa asta cadouri si alte gesturi tandre ce vin la pachet. Ar mai fi si increderea. in relatiile unde ambii sunt din acelasi judet tot se mai inseala in unele cazuri sau poate ca el este mai. modern, adica baiatul rau ce nu prea arata afectiune asa usor.

Pe scurt, lumea spune ceea ce a vazut si observa in relatia ta, poate sa aiba dreptate, poate sa nu, asta depinde de tine si de el de eventualele probleme, sunteti tineri, o sa simtiti ce inseamna dragostea si o sa va schimbe parerea cu timpul.

| Crhis a răspuns:

Din pacate nu poate merge, poate in viata reala are pe altcineva si pe tine te foloseste doar asa de plictiseala, iti spun sincer ca si eu am avut asa ceva si fata aia imi spunea ca ma place ca nu stiu ce cacaturi si in rl il avea pe altul