| pantofipantofi a întrebat:

Am patit ceva ingrozitor, am iesit aseara cu un baiat toate bune apoi a parcat in fata blocului lui si a zis "hai un pic la mine iti promit ca nu se intampla nimic am putina treaba" greseala mea ca am intrat, a zis ca nu ies de acolo pana nu ne f---m am inceput sa plang, a zis ca nu il intereseaza, apoi am tipat si mi-a pus mana la gura si a inceput sa ma stranga de gat a zis ca ma omoara, i-am facut semn ca ma opresc din tipat ca nu mai aveam aer si a luat mana, apoi i-am zis "ok o facem si apoi lasa-ma in pace" am facut-o cu prezervativ, apoi m-a adus acasa, nu mai pot ma simt "murdara" sunt f deprimata, azi trebuie sa plec la o nunta si nu mai am nici un chef plang intr-una, nu deschid usa camerei sa nu ma vada altii din casa in starea asta, ce sa fac pentru a ma calma? ma simt ingrozitor

Răspuns Câştigător
| paramore a răspuns:

Nu are rost sa iti tinem morala, pentru ca faptul e consumat si oricum nu te-ar face sa te simti mai bine. vorbeste cu parintii tai, mergeti la doctor si incet incet o sa iti revii, dar important e sa stie cineva ca asa te distrugi psihic. daca ai nevoie de ajutor astept mesaj in privat

48 răspunsuri:
| CARMENCITA a răspuns:

Sper ca esti bine si ca te-ai dus la politie.Sa nu te gandesti ca ai gresit ca ai mers la el acasa, el a gresit amarnic ca te-a violat si te-a amenintat.Ai cedat pentru ca ti-a fost frica pentru viata ta. El trebuie sa plateasca pentru fapta lui.Ai sau nu dovezi du-te la politie. Daca este adevarat ce ai spus este viol. Poti merge la un psiholog cateva sedinte. Apeleaza chiar si la televiziune sa-ti faci dreptate. Cel care te-a violat e bolnav.Cunosc o persoana care a fost violata si nu a fost la politie si a regretat toata viata.Nu a mers ca era comunism. Vremurile s-au schimbat. Tu fa cum crezi ca-ti este mai bine, dar ar trebui sa mergi la politie.Imi pare sincer rau ca ai patit asa ceva.Sunt sigura ca vei trece peste asta deoarece stiu ca se poate.Trimite sms privat ca esti bine si ce ai facut.

| pauladrian a răspuns:

Pacat de pustoaicele din ziua de azi...naivitatea e punctul lor forte si ar fi pacat sa creasca cu acest atuu. Acum e problema fetelor daca se simt atacate.

| DrOgAt_1508 a răspuns:

Auzi i s-a intamplat asa ceva la o amica de-a mea {nu sunt cu ea} dar ea este ft deschisa cu mine si l-am prins pe agresor si ala nici nu cred ca se mai mansturbeaza

| Majj a răspuns:

Pe viitor nu mai fi atat de naiva... obisnuieste-te cu lumea asta ingrozitoare

| KatVonB a răspuns:

Adevarul e ca si tu ai gresit putin, adica nu il cunosteai f bine...Imi pare rau pentru tine :-

| lextim a răspuns:

Acuma sa inteleg ca baietii pot viola orice fata cand vor pentru ca-s proaste si nu spun?winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@CARMENCITA, tu gandesti? "Sa nu te gandesti ca ai gresit ca ai mers la el acasa". E aproape in totalitate vina ei pentru ce s-a intamplat. Naivitatea se pare ca se plateste.
"Apeleaza chiar si la televiziune sa-ti faci dreptate". Nu te mai uita atat de mult la OTV, te rog.

| MicutulWill a răspuns:

Primul lucru psiholog, 2-lea cauta profesionisti si mergi pe calea,, neagra'' insceneaza-l, mergi la el cu microfoane sa te inregistreze ce vorbesti cu el cineva are sa te instruiasca. Cauta profesionisti, da-i in gura. Sa vada cine e sef la noi in raion! Nu-l lasa sa scape daca exista de ce sa nu folosesti bratul lung al legii? RUPE-L nu se merita razbuna-te chiar daca crezi ca nu-ti sta in fire. Nu te cunosc nici pe tine si nici pe el si nici nu stam aproape ca adunam vreo 3 prieteni si mergeam mascati si ai spargeam apartamentu si il distrugeam. La politie nu putea sa mearga fiindca stia ca are sa dea peste cazul tau. Nu-l lasa si incearca sa spui lucrurile astea la o persoana in care ai incredere. O prietena, un prieten mai bun. Parintii mai rau incurca treburile si in marea majoritate nu fac nimic fiindca stiu cum e eu i-mi rezolv problemele singur cu sprijinul prietenilor in intotdeauna noi am scapat si ceilalti au fost pedepsiti.

| pwp a răspuns:

Ce ratat!
as spanzura un asemenea om!
acest gest inseamna viol! spune-le parintilor (stiu ca ti-e rusine.si mie mi-ar fi )! trebuie sa mergi si la politie.trebuie sa plateasca pentru ce a facut!

| Sconcsiş a răspuns:

La politie cu animalu ala

| nikooleta a răspuns:

In locul tau as fi preferat sa ma omoare...

| Teresa a răspuns:

Fa reclamatie la politie pentru viol nu stiu si du-te la un psiholog sa te ajute sa-ti revi succes

| cristianorudi7 a răspuns:

Daca ai vrut

Răspuns utilizator avertizat
| PotHed a răspuns:

Imi pare rau pentru cea ce ti sa intampalt sad
dar ar fi bine sa depui o plangere impotriva animalului ala
acum bineinteles nu mai trebuie sa iti zic ca ai nev de dovezi...
vorbeste cu un phiholog te va ajuta sa treci peste asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Macar invetzi din greseli... si sa nu mai ai incredere in oricinewinking!

| Elena1234456 a răspuns:

Du-te la politie straight face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a te calma mergi la politie si denunta pe nemernic.