Nu are rost sa iti tinem morala, pentru ca faptul e consumat si oricum nu te-ar face sa te simti mai bine. vorbeste cu parintii tai, mergeti la doctor si incet incet o sa iti revii, dar important e sa stie cineva ca asa te distrugi psihic. daca ai nevoie de ajutor astept mesaj in privat
Deci te-a violat, dc ai facut-o pana la urma trebuia sa tipi sai dai cu ceva in cap exista politie, daca ii adevarat
Adevarul e ca si tu ai gresit putin, adica nu il cunosteai f bine...Imi pare rau pentru tine :-
Imi pare rau pentru cea ce ti sa intampalt ![]()
dar ar fi bine sa depui o plangere impotriva animalului ala
acum bineinteles nu mai trebuie sa iti zic ca ai nev de dovezi...
vorbeste cu un phiholog te va ajuta sa treci peste asta.
Poate iti este greu sa discuti chiar si cu ai tai ce ti s-a intamplat, este normal consideri ca si-ar schimba parerea despre tine.Eu consider ca ca cel mai bine ar fi sa discuti cu pshiologul scolii(oricum vei fi sigura ca nu va afla nimeni), iar in legatura cu individul degeaba apelezi la politie daca ai facut de bunavoie si nu ai nicio urma de violenta pe tine.Stiu ca nu iti este usor, dar incerca sa intelegi ceea ce s-a intamplat ca pe un sfat pe mai tarziu.Ai grija de tine :*
Mah fata... Tu esti nebuna? Dupa prima seara el vrea sa te duca in casa lui. E evident ca vrea sa te ****...Gandesti? Nu vreau sa te judesc. Dar nu trebuia sa te duci la el acasa. Esti virgina? Cati ani ai? Ai ceva dovezi? daca nu nu te obosi cu politia. Si de omorat. clar ca nu te omora, pentru ca nu vroia probleme cu politia
In fine, Vb cu un psiholog si cu parintii... te vor face sa treci de asta cu toate ca ai fost o proasta si el e clar ca va scapa cu basma curata...
Succes fato! >
Primul lucru psiholog, 2-lea cauta profesionisti si mergi pe calea,, neagra'' insceneaza-l, mergi la el cu microfoane sa te inregistreze ce vorbesti cu el cineva are sa te instruiasca. Cauta profesionisti, da-i in gura. Sa vada cine e sef la noi in raion! Nu-l lasa sa scape daca exista de ce sa nu folosesti bratul lung al legii? RUPE-L nu se merita razbuna-te chiar daca crezi ca nu-ti sta in fire. Nu te cunosc nici pe tine si nici pe el si nici nu stam aproape ca adunam vreo 3 prieteni si mergeam mascati si ai spargeam apartamentu si il distrugeam. La politie nu putea sa mearga fiindca stia ca are sa dea peste cazul tau. Nu-l lasa si incearca sa spui lucrurile astea la o persoana in care ai incredere. O prietena, un prieten mai bun. Parintii mai rau incurca treburile si in marea majoritate nu fac nimic fiindca stiu cum e eu i-mi rezolv problemele singur cu sprijinul prietenilor in intotdeauna noi am scapat si ceilalti au fost pedepsiti.
Auzi i s-a intamplat asa ceva la o amica de-a mea {nu sunt cu ea} dar ea este ft deschisa cu mine si l-am prins pe agresor si ala nici nu cred ca se mai mansturbeaza
Incearca sa vorbesti cu cineva, daca nu poti cu parintii incearca cu o prietena a ta ceva...si ia-o de mine du-te cu ea la politie si interesativa daca pteti face ceva, dar eu nu cred.si daca nu puteti face nimic, pentru nu ai dovezi, ar trebui ati iei iniman dinti, sa iti iei ceva de genu unui reportofon, dar si cu un telefon ar merge si sa te intalnesti cu el, dar tu va trebui sa fii calma.si daca reusesti sa te intalnesti cu el trebuie sa ii vorbesti, adica my mlt sal intrebi de ce a vrut neaparat sa te violeze, dar tu treuie sa fii de un calm absolut si totul va fi bine. dar ar fi si mai bine daca ai b cu niste priteni sa fie in preajma voastra sa nu ti my faca ceva.si apoi duci inregisrtrarea la politie.aia ar trebui sa fie dovada.suckes.aduti aminte ca trebuie sa ti revii. ia-ti iniman dinti si vb mai intai cu o prietena dea ta.
Fa reclamatie la politie pentru viol nu stiu si du-te la un psiholog sa te ajute sa-ti revi succes
Trebuie sa te descarci cuiva in care ai mare in credere sau te poti duce la un psihiatru
Cati ani ai? Ai fost virgina? Daca da, du-te la politie, pentru ca te va viola mereu de cate ori va pune mana pe tine. DACA nu te duci asta e abia inceputul. Nu se va opri aici.
PedoBarbie întreabă: