= )) Frate iar vii cu glume din astea?
Sa nu te mai uiti la videoclip daca iti face rau.Lasa-i pe ei sa-si faca treaba inceputa.
Vrei sa spui "fostul tau iubit". Daca nu iti convine, ii dai frumusel papucii. Daa it convine, ii explici ca data viitoare trebuie sa te invite si pe tine.
Pune-l pe un site de specialitate sau daca iti place in mai multi s-ar putea sa imi placa si mie.
Daca facea cu actualul tau iubit, pai atunci sa-i dai papucii. Asta poti sa faci! Mai sunt barbati in lumea asta.
Nu fa nimic. Asteapta sa se linisteasca lucrurile si cere o explicatie atunci cind se poate discuta calm.
Daca ti se pare ca "iubitul" merita investitia atunci e posibil sa continuati, daca explicatia lui va confirma si ea lucrul asta.
E un mare semn de intrebare (nu dai detalii) cine a trimis acel video si de ce. E un gest care ti-ar da motive serioase sa o rupi cu el. Pentru ca nu numai ca nu-i pasa de tine, dar e si dispus sa te raneasca, ceeace in final inseamna ca nu are minte multa.
Din pacate se intimpla...
Rzbunarea e o reteta servita bine rece... Fa si tu sex cu iubitul verisoarei tale, filmeaza tot si trimite-le lor! Sa le vezi reactia!
Eu le-as trimite lor videoclipul. Mi.-as activa modul "indiferenta" si as astepta sa vad ce au de zis. Dar daca e o filmare mai veche..de cand tu nu erai cu iubitul tau. Atunci suporti sau renunti la el
夢 întreabă: