Pilulele contraceptive maresc sanii!
Mergi la un cabinet de planning familial pentru a ti le recomanda pe cele potrivite nevoilor tale!
Si eu am sinii micii si nu stiu ce sa fac sai maresc nu am incercat inca nimic astep pote imi vor mai creste ...pentru mine chiar e o problema mai astept putin si daca nimic voi incerca si eu ceva...
Si eu ma confrunt cu aceasta problema, insa cel mai bine ar fi sa nu te mai stresezi pe aceasta tema deoarece cine te place te place asa cum esti. Iar de tinctura de marar si celelalte prostioare nici nu mai vorbesc sunt niste chestii care nu sunt adevarate, si eu am folosit multe printre care si niste pilule pe baza de plante 90-60-90 dar in zadar.Eu iti sugerez sa nu pui atat de multa baza pe sani, poate ai alte parti ale corpului care te pun in evidenta.
sper sa tii cont de ce ti-am spus! pupici
Eu am 12 jumate ani.Sanii mei sunt foarte mici.Alte colege din clasa ii au extrem de marii.Baietii se uita la ele si eu ma simt complexata. Am o prietena de 10 ani jumate si are sanni mai mari decat ai mei! Ce sa fac? Sunt slaba si mi-e frica sa nu ma ingras daca iau tinctura de marar
Vrei sani mari? fa fata sex
ia sa vezi cum iti cresc
doamne. ba frate in ziua de azi nu mai are ma nimeni rabdare. FA SEX ca imediat te dezvolti. te faci ca de 24 de ani
cunosc multe cazuri de fete de 14-15 ani care fac sex ff des
zici ca au 24-25 de ani. si niste sani cat capu'
ba ce lume. cica sani mai mari. nu ti convine zi dracu ca ai 13 ani cand te intreaba cineva si gata
AnOnIm_7469 întreabă:
anonim_4396 întreabă: