Sfatul meu este ca atata timp cat nu se uita pe strada dupa altele cand e cu tine sau nu ai auzit povesti cum ca s-ar da la altele sau chestii din astea nu ai de ce sa fi geloasa.E normal sa se uite si la altele altfel s-ar plictisi de tine, bucura-te ca doar se uita.Asa sunt barbatii dar atata timp cat doar se uita, bineinteles nu exagerat si nu pe strada, e normal.Si iubitul meu se mai uita, la fata de la miezul noptii se uita si cu mine dar eu il lasam sa se uite un pic si ii luam telecomanda si ii distrageam atentia... daca intelgi la ce ma refer .Nu iti fa griji!
La fata de la miezul noptii se uita sh prietenu` meu din cauza asta nu`s geloasa
) dar pe strada daca s-ar uita la altele l-as bate in fata lor
daca te deranjeaza asa mult, incearca sa vorbesti cu el. daca te va intelege, inseamna ca tine la tine si nu vrea sa te simti prost cu nici un fel de motiv. singurul lucru care conteaza e comunicarea.
fundita?
Daca o face de fata cu tine nu mi se pare ok e putin lipsa de respect asta-i parerea mea. odata ce tu esti langa el atentia ar trebui sa fie la tine nu la tv.
Eu una nu as umbla cu un astfel de baiat deoarece se vede de la o posta ca e fustangiu.Crezi ca daca se uia la tv real nu se uita? sa fim realisti.te asigur eu ca se si culca cu cine apuca...
Eu unu
ti-as spune sa nu fi geloasa!
AnGeL Rectific raspunsul tau!
sa aleaga intre mirela si,, alea,,
merge la taraf dupa alea? sau Cum?
Incearca sa-i explici ca nu accepti chestia asta. Daca te iubeste cu adevarat, ar trebui sa termine cu vizionarea filmelor pentru adulti.
Sper ca te-am ajutat.
Funda?!
Banuiesc ca si tu ca orice fata te uiti la telenovele. Tie cand iti sclipesc ochii dupa Hose Armando( nu cunosc al nume) el zice ceva?
E barbat! se uita. dar nu e frumos sa le prefere pe alea! cel putin. prietenul meu, se mai uita si el. dar nu exagerat! @ fata de la miezul noptii @ e un ***. la tv! sa se uite... sa nu se uite in realitate!
Deci... e obsedat dupa femei cat timp face acest gest si orice i-ai explica tot ca el o sa faca...asta ii este firea lui