Ejacularea feminina seamana mai mult cu sperma decat cu urina. Sursa: https://en.wikipedia.org/wiki/Female_ejaculation
Exact,. Sau, pur si simplu isi introduc apa cu presiune in vagin, o tin si apoi ii dau drumul cand sunt filmate. In plus, am inteles ca la filmari se folosesc fel si fel de furtunase bine ascunse ca sa dea impresia unui mega-squirt.
Squirtul este urină, eliminată fix înainte de org@sm. Se întâmplă la un procent mic de femei, 2-3%. În schimb, se poate învăța în timp dacă stimularea este potrivită și sunt mai multe condiții îndeplinite.
In teorie e o femeie care produce asa de mult lichid in vagin ca la orgazm da pe dinafara
cum asta apare foarte rar, ceva de gen 1 din 1000 de femei, in practica, p0rn-ul cu asa ceva e facut cu urina
Ciao!
Squirt există și lichidul respectiv nu e urină, cum sugerează unii. Eu am primit în gură direct lichid de squirt, în urma unei partide sex oral ce i-am făcut-o uneia dintre fostele partenere de sex. Nu are deloc gust. Deci, nu e mit!
E fantastic dacă reușești să găsești femei care pot squirt. Foarte puține rusesc această performanță.
Eu am intalnit asa ceva, insa am crezut initial ca a facut pe ea. A udat tot cearsaful. Voi face research acum toata viata pentru a afla cauza exacta
Eu am băut squirt unei femei când și-a dat drumul în gura mea avea gustul când dai drumul la apă caldă de la robinet dar era foarte bun deci poți să-l bei nu este urinare mult succes