| oanagabriela20 a întrebat:

Asta e valabil doar pentru fete: Un baiat m-a chemat la el acasa si eu nu prea vreau dar dupa el cred ca o sa ma creada o fata copilaroasa eu vreau sa ma creada o fata matura. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| InnocentKid91 a răspuns:

Parerea mea e ca nu ar trebui sa nu te duci,lasa-l sa astepte,parerea mea, dar tu faci ce vrei, fundita?

11 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

E treaba lui ce vrea sa creada. Conteaza asa de mult parerea lui? Iti spun eu, nu conteaza. Decat sa creada ca esti usuratica si o fata de care poate sa profite, mai bine sa te creada o fata ferma care e sigura pe ceea ce vrea. Vrei sa-ti incalci vointele doar pentru impresia unuia? Nu merita! ^_^

Răspuns utilizator avertizat
| Allexis a răspuns:

Oare de ce te-ar chema un baiat la tine acasa? Vrei sa faci sex cu el - mergi. Nu vrei - nu mergi. E simplu.

| LiveYourLife a răspuns:

Mai bine copilatoasa decat maturabig grin bine asta doar in unele cazuriwinking

pai daca te-a chemat acasa la el poate vrea ceva de la tine si cred ca sti bine la ce ma refer...baietii in general cheama fetele acasa doar pentru asta (nu generalizez)

| AnaBejenaru a răspuns:

No way. oftical putin.zii ca nu vrei. nici chiar asa ...intai daca ai incredere in el.atunci te poti duce

| saku970 a răspuns:

Parerea mea este ca daca vrei sex sa mergi daca nu sa nu mergi deoarece cand sunteti acasa singuri se pot intampla foaaarte multe lucruri. Bine daca nu vrei(sex) si esti sigura ca nu vei ceda orice ti-ar zice banuieasc ca e bine. happy

| adriana996 a răspuns:

Ai cam inversat lucrurile.Maturitatea nu inseamna numai sa faci sex sau sa faci tot ce zice el.Matura inseamna sa iei deciziile cu mare precizie si rationalism.Copilaroasa ar fi sa faci tot ce vrea el si sa te prinda in plasa in orice moment.Tu fa ce crezi ca este mai bine pentru tine nu pentru el.De obicei cand un baiat te cheama acasa la el singura este evident ce vrea de la tine (sex), daca vrei asta fii "copilaroasa" ( sezi frumos in capcana lui) sau poate ai chef de o simpla partita cu el accepta invitatzia, daca nu fii matura si fa ceea ce trebuie si ceea ce este specific varstei tale.

| Marcela a răspuns:

Daca stii ca este un baiat cu picioarele pe panamat poti sa te duci happy daca nu vrei nimic nu cred ca ar fi in stare sa te violeze happy

iar daca sti ca ar fi in stare zi si thu sa mergeti la tine acasa happy esti mai sigura happy

| Alex_1486 a răspuns:

Incearca sa pari cat mai matura

| sufletratacit a răspuns:

Nu lasa orgoliul sa te distruga.mai bine nu te duce, nu sti niciodata ce poti pati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te duci. daca asa vrei si simti, nu te duce.cine stie ce vrea de la tine si pnm. poate nul cunosti destul de bine samd.