| freestylex3 a întrebat:

Astazi mi-a venit menstra si pe 1 septembrie plec la mare, stau pana pe 7-8. Ce sa fac daca imi vine acolo?sad Macar de-ar veni in ultimele zile. Ce pot face in afara de a intra in apa? sper totusi sa nu fie nevoie.Scuze ca repet intrebarea, dar nu am primit decat un raspuns

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Stai liniştită, nu vine cât eşti la mare. Poţi face şi socoteala cu aproximaţie data de sângerare este de 13 septembrie (numărătoare de 28 de zile la un ciclu regulat!).
Distracţie plăcută.
Pa, pa.

| ColorfullColors a răspuns:

Desi cred ca sunt sanse slabe sa se intample asta, daca chiar iti vine la mare, trebuie sa ai un absorbant fara aripiore la tine. Eu m-am folosit de ele mult vara asta cand eram pe stop si mergeam undeva la inot. Chiar potp sa te bagi in apa (nu foarte mult timp, depinde de cat de mult iti vine) cu un absorbnt fara aripioare. Dupa ce iesi din apa, mergi la baie si il schimbi cu unul uscat. Si problema rezolvata! Daca vrei poti folosi un OB, dar ai grija, iti poti rupe himenul daca mai sti virgina. Cel mai simplu e sa folosesti un absorbant fara aripioare!
Sper ca te-am ajutat!

| ana83 a răspuns:

Nu iti vine sigur pana pe 12-13 septembrie, daca azi (17 august) ti-a venit.Si daca totusi se intampla, sa zicem, iti poti cumpara absorbant fara aripioare si il pui pe slip si poti face plaja fara nicio problema, doar sa fii foarte atenta, nu vei vrea o pata pe slip.Succes si distractie placuta la mare!