anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi ma intalnesc cu iubitul meu, au trecut 3 ani de la ultima intalnire.
Cum sa imi stapanesc emotile, acum tremur ca naiba I don't want to see?

Răspuns Câştigător
| fanJBfan a răspuns:

Te inteleg ca ai emotii... dar de aia a inventat DUMNEZEU emotiile, sa stii ca e ceva important pentru tinewinking

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Gandeste-te ca e un simplu amic si totul va fi bine

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
După 3 ani în are nu l-ai mai văzut mai poate fi considerat iubit?
Interesant!
Fii originală.
Pa, pa.

| Anca a răspuns:

Las ca eu m-am intalnit dupa 5 cu dragostea adolescentei mele si nici nu l-am recunoscut laughing.
Ne-am intalnit intamplator la o nunta. M-am uitat la el vreo 3 ore si el la mine si eu nu eram sigura ca-i el.

Asta pana a venit dupa mine in baie laughing si m-a luat de mana si mi-a spus : " Anca, cat timp a trecut...".

Frumoase reintalnirile astea dupa ani. Bine, ca al meu era fost...era si cu prietena la nunta respectiva.

Am facut atunci schimb de nr de tel, dar ne-am sunat doar odata.
Asa se intampla acum 2 ani... happy De atunci nu mai stiu nimic de el. Posibil s-a insurat cu respectiva, ca avea de gand.

Dar na.eu eram prima lui dragoste... happy

Eu sper sa fie bine la reintalnire. o sa fie emotionant, mai mult decat orice. happy

| GyeBaek a răspuns:

Stai calma si intra in discuti cu el si o sa vezi ca o sa fie bine.

Răspuns utilizator avertizat
| JaJe a răspuns:

3 ani de la ultima intalnire?! cred ca glumesti. nu cred ca dupa 3 ani mai are acelasi sentimente ca inainte, poate chiar are si pe altcineva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Kronstadt, si speram sa se intelega happy.
Ultima intalnire a fost acum 3 ani, noi am fost despartiti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Legiuitoarea,
Ne'am despartit atunci si ne'am facut uitati, acum doua zile ne'am impacat si azi m-am intalnit cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci culmea prostiei la mine I don't want to see, trebuia sa ies din casa ca sa fiu cu picioarele pe pamant oh go on.

| krysa_4974 a răspuns:

Wow... dupa 3 ani straight face. mda, orkm stai kalma ca nu e nimic.gandestete la klipele frumoase ca el...