Te sfătuiesc să nu intrii deloc în relație cu el, majoritatea relațiilor se încheie cu despărțirea, aducând foarte multă suferință. Sau poate că respectivul este și gelos și îți face viața un iad. Ori poate că te va și lovi, nu ai de unde să ști că nu se va întâmpla, oricât de amabil este la suprafață. Mai bine singură. Dar dacă vrei neapărat să te chinui, spune-i că trebuie să vă cunoașteți mai bine, nu îl refuza direct, că îi poți da gânduri de sinucidere (cum mi s-a întâmplat mie cu mai multe fete).
Poate ca da. Dar el se simte prost din cauza mea. Intr un fel poate și eu i-am dat speranțe dar intenția mea nu a fost rea. Da eu îl plac dar nu mă simt atrasă fizic de el. Mereu îmi plăcea să vorbesc cu el intr-un fel mai deschis. El este și colegul meu de facultate și nu știu ce să fac. Eu am greșit ca am exagerat în anumite momente. Spre de exemplu el nu e din România și vorbește mai ciudat și eu i-am spus ca tare ciudat mai vorbește și el mi-a zis să mă deprind ca cine știe. Și eu atunci i am trimis un emoticon cu haha și am zis "îmi faci cetățenie?" Și după i-am mai dat un mesaj ca " mă duci în X"- X fiin tara lui natală. Și mă simt foarte prost ca el m-a luat foarte in serios. Si el pe mine ma atrage din multe puncte de vedere dar nu fizic.
Te întreb pe tine pentru ca văd ca ești băiat și poate vezi lucrurile altfel. Pls răspunde mi
Trebuie să vorbești deschis cu el, să îi explici că nu trebuie să te perceapă greșit, mai ales dacă vine dintr-o altă cultură. Explică-i că multe dintre mesajele tale sunt glume, nu ceva serios etc.
Vă intalniti, stati de vorba si apoi stabilesti daca poti avea o relatie cu el.