| anameoow a întrebat:

Bună.Acum câteva zile m-am cunoscut cu un tip pe net.Problema e că el ,,s-a îndrăgostit de mine``(sau ,așa spune el).Știm deja destul de multe lucruri unul despre celălalt.El are o poză cu mine,eu am poze și l-am văzut la web.Am vorbit și la telefon dar,problema e că el vrea să vină la mine în oraș la vară să ne vedem.Stă foarte departe de mine,dar a zis că pentru mine ar merge oriunde.Na.nu știu ce să cred și ce să fac.Mie îmi place foarte mult tipul și.mi-a zis tot felul de chestii siropoase idioate :-& din care reieșea că ține la mine.Am doar 16 ani.N-am idee ce să fac într-un caz dinasta.

2 răspunsuri:
| raduraduu a răspuns:

Lasa-te dusa de val. Daca e asa cum zici tu totul ar trebui sa mearga bine doar ca la varsta ta o distanta atat de mare intre voi nu cred ca este o problema. Adica tu nu te poti duce oriunde dupa el si el nu cred ca poate veni mereu la tine in oras. Si distanta va va afecta relatia. Dar poate o sa mearga bine.

| Forev3rAlone a răspuns:

Eu spun ca ai putea sa te intalnesti cu el insa inprezenta si a altor persoan(exemplu o sora, sau o prietena).Eu nu cred in dragoste pe net.sunt doar niste chestii.Probabil te-a vazut frumoasa si si-a pus in cap sa se joace cu tine.Nu te lasa dusa de val si fii cu capul pe umeri.happy